Ce concurenţi au părăsit competiţia Asia Express de la Antena 1. Echipele au ajuns deja în România

Publicat: 17 apr. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Asia Express a reuşit să convingă şi în acest sezon 9 echipe să îşi testeze limitele în cel mai dur reality show din România. Filmările sunt pe ultima sută de metri, iar concurenţii au început rând pe rând să părăsească emisiunea. Probele complicate și condițiile grele de supravieţuire şi-au spus cuvântul. Iată ce echipe au fost eliminate.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon la Asia Express într-o nouă aventură la capătul lumii.

Ce concurenţi au părăsit emisiunea Asia Express

Printre perechile care ar fi ratat marea finală se numără Adi Nartea şi Cosmin Vîjeu, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Victor Slav și iubita, dar și Carmen Negoiță cu sora ei. Fosta soţie a lui Robert Negoiţă a fost surprinsă în urmă cu doar câteva săptămâni într-un mall din Capitală la o sesiune de shopping. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Potrivit surselor Cancan.ro, echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu ar fi fost prima care a revenit în România.

După câte se pare, una dintre perechile cu șanse reale la trofeu este cea a comedianților Ioana State și Mane Voicu. Rămâne, însă, de văzut cine se va întoarce cu marele premiu acasă.

Ce spune Irina Fodor despre schimbările de la Asia Express

La sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Cursa a început pentru concurenţi în Thailanda. Prezentatoarea show-ului le-a arătat la momentul respectiv fanilor câteva imagini din locurile minunate pe care le-au vizitat.

„Thailanda.😍 Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante.🤩 Love it!”, spunea ea.

După Thailanda, cei rămaşi în competiţie au ajuns în Malaysia, unde s-au confruntat cu noi situații neprevăzute, care vor fi prezentate pe larg în curând pe Antena 1.

Recent, Irina Fodor a anunţat că emisiunea a ajuns în ultima etapă a filmărilor. De la fereastra hotelului unde e cazată, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor că au ajuns în Indonezia şi de asemenea a publicat câteva imagini cu peisajele de vis de care se bucură.

„După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. 🤩 Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. 😱S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm.😁 Vă mai scriu”, a anunțat prezentatoarea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 apr. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×