Cine sunt primii concurenţi eliminaţi de la Asia Express. Celebra influenceriţă s-a întors deja în România

Publicat: 20 mart. 2024, 14:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Negoiță este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Blondina activează în mediul online de foarte mulţi ani, este un creator de conţinut extrem de apreciat, iar de-a lungul timpului a reuşit să adune alături de ea o comunitate impresionantă de fani. Anul acesta a acceptat să participe la cel mai dur reality-show din România, Asia Express, dar se pare că parcursul ei s-a încheiat deja.

Cel mai aşteptat proiect de la Antena 1 schimbă din nou continentul. În sezonul cu numărul 7, Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Cine sunt concurenţii noului sezon

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Carmen Negoiţă a părăsit competiţia de la Asia Express?

Filmările au început de câteva săptămâni şi se pare că au avut loc şi primele eliminări. Mai exact, Carmen Negoiţă, a fost surprinsă recent într-un mall din Capitală, iar acest lucru i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că vedeta a părăsit competiţia. Blondina a făcut echipă cu Andreea, sora ei, în show-ul de la Antena 1, iar înainte de plecare mărturisea că este gata să înfrunte orice obstacol pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

„Cei care mă urmăresc ştiu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele. 😁 La final vom şti ce putem face împreună” a spus Carmen Negoiță.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 mart. 2024, 14:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×