Este oficial! Ei sunt concurenţii de la Asia Express 2024. Anca Țurcașiu, Victor Slav, Salam şi lista continuă…

Publicat: 26 feb. 2024, 13:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Este oficial! Antena 1 a anunțat cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Cele mai curajoase vedete din România au acceptat provocarea celui de-al şaptelea sezon. În acest an, participanţii se vor lupta pentru marele premiu în Thailanda, Malaysia și Indonezia!

Cel mai dur reality-show produs de Mona Segall schimbă din nou regulile! În acest an, cele nouă perechi de la Asia Express vor merge pe Drumul Zeilor în locuri spectaculoase cu obiceiuri stranii şi religii diferite. Vor fi nevoiţi să facă faţă temperaturilor ridicate, dar şi să înfrângă barierele lingvistice pentru a ajunge până în marea finală.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

De ce nu a vrut Mona Segall să mai facă America Express

Mona Segall declară că nu mai dorește să treacă prin ce a experimentat ultima dată. Și-a pus atât echipa în perciol, cât și concurenții. Se pare că au fost la limita pericolului, deși au avut o securitate bine pusă la punct. Producătoarea America Express dorește să se întoarcă la formatul de Asia Express. Pentru că acolo unde lucrurile se întâmplă în siguranță.

În sezonul doi de America Express, Mona Segall spune că au fost urmăriți de traficanți de carne vie și au fost jefuiți în plină stradă. Mai mult, producătoarea emisiunii declară că cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu aveau securitate foarte bună după ei.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru CANCAN.RO.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 feb. 2024, 13:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă