Ce compromisuri a făcut Andreea Bănică pentru a ajunge artista de azi! Frumoasa blondă a dezvăluit tot!

Publicat: 12 nov. 2020, 09:04 Autor: Elena Vedete

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii. Andreea s-a lansat în muzică cu trupa Exotic, apoi a făcut parte din trupa Blondy, alături de Cristina Rus, iar de ceva ani se bucură de o carieră solo uimitoare.

Recent, Andreea Bănică a vorbit pe blogul său despre începuturilemîn cariera muzicală, dar și despre compromisurile pe care le-a făcut în carieră.

„Drumul meu în muzică a început la patru ani jumătate, pe vremea în care eram la cămin. Tatăl meu a descoperit atunci că am voce și ureche muzicală și am început să cânt muzică populară. El se ocupa mereu de mine și m-a dus peste tot pe unde era necesar să mă vadă lumea. Așa a ajuns să mă vadă Adrian Păunescu, pe când făcea Cenaclul Flacăra și venea le Eforie la Teatrul de Vară.

La spectacolele lor de pe litoral venea întotdeauna foarte multă lume și, într-o zi, tatăl meu m-a dus la el. Am cântat pe scenă și i-a plăcut mult de mine. I-a spus tatălui meu că am un talent foarte mare și că trebuie să merg mai departe și că dacă am să continui o să ajung să fiu un artist mare și valoros.

A vrut pe atunci să mă ia cu el la București însă, fiind prea mică nu a fost posibil. Pentru că nu puteam să ne mutăm cu toată familia la București, tatăl meu l-a întrebat ce putem face pe plan local și atunci el ne-a îndreptat către Casa Pionierilor pe atunci, la un profesor renumit. Am mers la Clubul Elevilor câțiva ani și, după ce m-am mărit, am plecat la Teatrul Fantasio unde am cântat și am avut un post de cântăreață, pentru care eram plătită. Eram foarte mândră de primii mei bănuți, dar nu vă imaginați că erau mulți”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică: „Lucian a fost alături de mine”

„După cum știți, Lucian m-a sprijinit mereu în cariera mea muzicală. De când ne-am cunoscut, Lucian a fost alături de mine și venea tot timpul la evenimentele la care mergeam și cântam și stătea în sală să vadă ce fac, cum fac. Eu aveam mari emoții. El a fost cel care a preluat frâiele de la tatăl meu. De la patru ani jumătate, tatăl meu mergea cu mine peste tot și, ușor-ușor, l-am lăsat pe tata acasă și mergeam cu iubitul la spectacole. Lucian chiar a preluat sarcina de la tata, și tata știa că m-a lăsat pe mâini bune.

Vă spun sincer că merg mîndră pe strdă și dorm liniștită pentru că nu am făcut nimic rău pentru a ajunge unde mi-am dorit. Nu am făcut compromisuri mari, în afară de a munci permanent”, a mai spus Andreea.

Artista arată incredibil la 42 de ani! Cum se menține în formă

Andreea Bănică are 42 de ani, dar are un corp de studentă! Vedeta se menține în formă prin sport și o alimentație sănătoasă. Artista a ținut mai multe diete de-a lungul anilor, printre care și cea 16/8.

„În general, în tot acest timp mâncam fără carbohidraţi, era cea mai bună variantă, cea mai bună soluţie pentru mine atunci. Dar nu ţin mereu această dietă. Câteodată, când am stări, chef, depinde. De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină. Restul, nimic. În primul rând exerciţiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exerciţiile sunt diferite pentru fiecare corp în parte. Am 62 de kilogame, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui”, le-a mărturisit vedeta fanilor pe Instagram.

Andreea Bănică iubește din liceu același bărbat

De mai bine de 25 de ani, Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste și familie alături de partenerul ei.

Cântăreața a făcut dezvăluiri incredibile într-o emisiune de televiziune despre viața amoroasă a ei. Frumoasa artistă Andreea Bănică se iubește cu soțul ei la fel de mult ca la început. Au o familie închegată, exemplară pentru mulți dintre noi, dar și o relație de lungă durată.

„Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!”, a povestit râzând Andreea Bănică.

Sursa Foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 nov. 2020, 09:04 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă