Ce cadou i-a făcut Ilie Năstase soției sale! A băgat adânc mâna în buzunar pentru bijuteria pe patru roți

Publicat: 22 Aug. 2020, 10:09 Vedete

E foarte darnic! Ilie Năstase, tenismenul român care a fost numărul 1 mondial, câștigător Roland Garros și US Open, a băgat adânc mâna în buzunar pentru o bijuterie pe patru roți.

Ilie Năstase i-a cumpărat din timp un cadou foarte frumos soției sale, Ioana, căci în data de 15 septembrie aceasta îți va serba ziua de naștere. Și cum nu a vrut să mai stea pe gânduri, tenismenul a băgat mâna în buzunar și a achiziționat o mașină în valoare de 240.000 de euro. Soția lui se bucură acum de un Bentley Continental, o bijuterie pe patru roți care face furori, arată GSP.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «Wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, ar fi spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Ce planuri de viitor ar avea cei doi

Ilie Năstase și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se înțeleg, au o comunicare sănătoasă și nu se ascund unul față de celălalt.

”Când am mers să îmi cumpăr rochia, mi-a spus că vrea el să îmi iau două. Le-am luat și mi-a zis că atunci când o să plecăm în Turcia, să îmbrac acea rochie, să facem și a șasea nuntă. După aceea, cadou de nuntă mi-a oferit un teren, pentru căsuța mea. Nu a fost deloc ieftin, a făcut sacrificii pentru acel teren. Știa că îmi doresc foarte mult un teren la malul mării, unde să îmi fac o căsuță după sufletul meu”, povestea soția lui.

Cei doi au vorbit și despre planurile lor de viitor. Ioana și Ilie Năstase sunt pregătiți pentru încă un membru în familia lor.

”Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a dezvăluit Năstase.

Publicat: 22 Aug. 2020, 10:09 Vedete
Pe aceeași temă