Ce ascunde Irinel Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Mr. Pink: ”O să se nască un…”

Publicat: 06 Aug. 2021, 11:38 Vedete

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații despre zvonul divorțului dintre fosta lui soție, Monica Gabor, și chinezul afacerist despre care se cunosc atât de puține detalii: Mr. Pink! El tinde să contrazică majoritatea informațiilor care au fost făcute publice până acum despre această situație, și susține că Monica nu suferă, așa cum s-ar crede. 

Irinel Columbeanu se ferește să ofere foarte multe detalii legate de viața amoroasă a fostei sale soții, însă lasă de înțeles că relația dintre ea si Mr. Pink nu este chiar așa cum s-a speculat pe alocuri.

Ce ascunde Irinel Columbeanu despre divorțul Monicăi Gabor

Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și sa știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul. Când am spus ca e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place sa mă bag în ciorba altuia. Prefer sa ma fac dispărut atunci când sunt cautat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, la un post de televiziune”, a declarat Irinel Columbeanu în timpul unui interviu televizat.

Irinel Columbeanu: ”O să se nască un…”

Cu toate astea, fostul afacerist spune că atât fosta lui soție, cât și Mr. Pink, sunt niște oameni foarte deștepți, și a dat de înțeles că deși lucrurile sunt complicate în relația lor la ora actuală, este posibil ca cei doi să progreseze.

De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit că Mr. Pink l-a tratat mereu frumos și cu respect.

Am fost tratat cu respect, nici mai mult nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei o să se nască un progres„, a mai mai spus acesta.

Citește și Decizia luată de Monica Gabor și Mr. Pink! Vor scoate din buzunare o sumă uriașă

 

Publicat: 06 Aug. 2021, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă