Ce afaceri ”dirijează” Toni Iuruc în lipsa Simonei Halep. Aici și-a băgat toți banii?

Publicat: 20 feb. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General

În timp ce Simona Halep era eliminată în semifinalele turneului de la Dubai de către Ostapenko, soțul ei, Toni Iuruc, nu-și mai vedea capul de treabă la București. 

Toni Iuruc umblă printre fiare și betoane, e atent la toate, trebuie să-i iasă exemplar, pentru că profitul de acolo vine! A investit și-n construcții și nu poate sta deoparte de afacerea pe care o vrea înfloritoare. Asta în timp ce Simona aduce banii de la ”fileu”, chiar dacă mai și pierde și nu vede întotdeauna potul cel mare.

Nu-i o problemă, a fost de atâtea ori cu trofeul deasupra capului. Are 30 de ani și o viață uriașă în ale tenisului în spate.

Vine turneul de la Doha, încă un hop. Acasă o așteaptă Toni. El are mai multe hopuri. Toată ziua-i pe șantier, dă indicații, supervizează. Dar îi și place, se vede cu ochiul liber, inclusiv în imaginile surprisne de paparazzi. Toni a ajuns grăbit la locul faptei, a ”sărit” din mașină și a pătruns pe șantier. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce se întâmplă în căsnicia Simonei Halep

Căsnicia sportivei pare să evolueze cum nu se poate mai bine. Ea a mărturisit ce gesturi de afecțiune, dar și de recunoștință, primește din partea soțului.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a mai dat din casă Simona.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep recunoaște că își dorește și copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Publicat: 20 feb. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă