Ce a spus Oana Roman despre Theo Rose: ”Nu știu dacă așa a învățat-o cineva…”

Publicat: 01 May. 2021, 15:18 Vedete

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj referitor la bunele maniere, mai cu seamă poziția corpului pe care ar trebui să o aibă o doamnă sau o domnișoară în public. Iar pentru a da un exemplu concret, vedeta a felicitat-o pe Theo Rose pentru postura pe care a avut-o într-o emisiune de televiziune.

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a postat o regulă importantă pentru doamne și domnișoare care se regăsește în codul bunelor maniere, referitoare la poziția picioarelor unei femei atunci când stă pe canapea sau pe un scaun. Oana Roman a dat-o drept exemplu bun pe artista Theo Rose, și a postat o imagine cu ea în timp ce stătea pe canapea, într-o emisiune de televiziune.

„Apropos de bunele maniere și de codul de etichetă. Aceasta este poziția corectă a picioarelor pentru o femeie. NICIODATĂ picior peste picior. Bravo, Theo Rose! Nu știu dacă stă așa instinctive sau a învățat-o cineva, dar este perfect!”, a spus Oana pe InstaStory, scrie Cancan.ro.

Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală

În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit cât de mult a muncit în cariera sa. La un moment dat, părinții săi au sfătuit-o să se reorienteze, deoarece lucrurile nu mergeu deloc bine.

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a vorbit totodată, despre cum tatăl său i-a propus să se angajeze ca profesoară: ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 01 May. 2021, 15:18 Vedete
Pe aceeași temă