Theo Rose, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu artista în Săptămâna Mare: ‘Nu vreți să știți, e jale!’

Publicat: 30 Apr. 2021, 15:06 Vedete

Theo Rose este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Deşi se bucură de iubirea publicului său, artista a avut parte recent de momente pe care nu credea că le va trăi… mai ales în Săptămâna Mare.

Theo Rose nu s-a mai putut abţine, iar cu ochii în lacrimi le-a trimis celor care i-au făcut ultimele zile un calvar, un mesaj dur.

Deşi încearcă să nu bage în seamă lucrurile urâte, de această dată cântăreaţa a răbufnit. Vedeta a dezvăluit totodată, faptul că niciodată nu s-a mai confruntat cu astfel de răutăţi din partea oamenilor, însă nu îşi doreşte să le răspundă cu aceeaşi monedă.

Theo Rose, cu lacrimi în ochi în fața fanilor

Vizibil afectată de tot ce se întâmplă, Theo Rose a apărut în faţa fanilor săi plânsă şi a spus exact ceea ce simte în aceste momente dificile.

„Sunt tristă rău. Am încercat să țin post. De 4 zile tot încerc să țin post. Vă spun sincer, în tot anul adunat nu m-am împiedicat de atâția oameni răi, de atâtea răutăți ca în săptămâna asta. Lupta mea cu mine ca să rămân ok, să trec peste toate, să n-am răutăți … nu vreți să știți, e jale!”, a spus, printre lacrimi, Theo Rose.

„Practic, mai am două zile să iert și să trec peste tot, pentru că nu vreau să mă prindă Paștele supărată. (…) Mai și plec în Bucovina, am bagajul făcut, cu familia cu sora mea, cu familia lui Alex, cu prietenii. Gândiți-vă că mi-am făcut bagajul în starea asta. În bagajul meu am doar trenunguri și pijamale. Dacă e ceva de îmbrăcat frumos, o petrecere, eu nu mi-am luat nimic la mine”, a mai povestit artista.

Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală

În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit cât de mult a muncit în cariera sa. La un moment dat, părinții săi au sfătuit-o să se reorienteze, deoarece lucrurile nu mergeu deloc bine.

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a vorbit totodată, despre cum tatăl său i-a propus să se angajeze ca profesoară: ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 30 Apr. 2021, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă