Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Anda Adam: ”Este bărbătoasă, masivă…”

Publicat: 28 Sep. 2020, 09:58 Vedete

Frumoasa Bianca Drăgușanu și-a spus opinia despre cântăreața Anda Adam, într-o emisiune TV.

Blondina Bianca Drăgușanu a mărturisit cum o vede pe Anda Adam, cea care participă și la emisunea ”Ferma” de la Pro TV. Vedeta spune despre artistă că este mai ”bărbătoasă, masivă” spre deosebire de ea, dar sexy și mică.

”Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, a spus Bianca Drăgușanu, arată Cancan.

View this post on Instagram

September vibes ? My gym outfit @ccmboutique #workout #workoutmotivation #fitnessmotivation #fitmom #fitnessjourney #blessed #luxurylifestyle #luxurycollection #luxuryfitness #diva #jumpsuit #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #bodysuit #bodysuitsexy #bodysuitstyle #sexyjumpsuit #sexybod #sexygirls #fashionstyle #sportyjumpsuit #elegantjumpsuit #bussinesswoman #superwoman #superpowers #supercars

A post shared by ?????? ???̃?????? ? (@biancadragusanu18) on

Lili Sandu, făcută praf de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare

Deși blondina a explicat faptul că o apreciază pe Lili Sandu pentru că este o femeie foarte frumoasă, care a revenit în timp record la silueta dinainte de sarcină, nu a ezitat totodată să o taxeze pentru că după părerea ei este o persoană falsă.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Mie mi se pare foarte funny (n.r. – amuzant ) și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile.

Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Publicat: 28 Sep. 2020, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă