Ce a spus Andreea Ibacka despre căsnicia cu prezentatorul Cabral: ”Mi-a mâncat tinerețile!”

Publicat: 02 iun. 2021, 14:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Ibacka a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre căsnicia pe care o are cu prezentatorul TV Cabral! Cei doi sunt căsătoriți de zece ani și se iubesc la fel ca în prima zi.

Actrița Andreea Ibacka are o căsnicie foarte frumoasă alături de Cabral, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a dăruit copii. Cei doi sunt căsătoriți de zece ani, iar recent aceasta a scos de la ”naftalină” lucruri neștiute despre relația pe care o are cu soțul ei. Chiar dacă de-a lungul timpului au trecut și prin momente grele, Andreea și Cabral Ibacka sunt fericiți împreună.

”Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

În urmă cu câțiva ani, Cabral a suferit un accident. Andreea, soția lui, a mărturisit faptul că ar fi avut o premoniție în perioada respectivă.

”Am avut o premoniție acum câțiva ani și mă bucur că mi-am ascultat instinctul și faptul că am ajuns la el, la timpul potrivit, a făcut lucrurile să decurgă bine ulterior, dar na, a fost o situație limită. (n.r. un accident). Nici la noi lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată. Acel moment este memorabil, dar mă bucur că l-am depășit cu bine. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a mai spus ea.

 

Cabral va deveni tată pentru a treia oară

Andreea Ibaka este însărcinată pentru a doua oară, iar prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” de la ProTV este în extaz! Cei doi fac deliciul fanilor și al urmaritorilor lor cu postările pe care le fac în social media și nu puteau anunța vestea cea mare decât în stilul lor caracteristic, printr-o  ședință foto foarte haioasă de familie, iar anunțul lor sună cam așa: „Încă unul. Livrare, toamnă, 2021”, a dat din casă Cabral.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Sursă foto: arhivă ciao

Publicat: 02 iun. 2021, 14:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă