Ce a decis instanța în legătură cu testul antidrog al lui Gabi Bădălău

Publicat: 26 Feb. 2021, 11:06 Vedete
Ce a decis instanța în legătură cu testul antidrog al lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a fost supus unui test antitod, din cauza acuzațiilor pe care fosta sa soție i le-a adus. În cele din urmă, instanța a luat o decizie în ceea ce privește rezultatul testului, iar pentru Claudia Pătrășcanu, cu siguranță aceasta nu va fi o veste bună.

Claudia Pătrășcanu a înregistrat o cerere formulată pentru a-i interzice lui Gabi Bădălău să-și viziteze cei doi băieței, însă instanța a respins-o.Judecătorii au considerat cererea ca fiind nefondată, iar afaceristul nu ar avea de ce să mai facă testul antidrog, potrivit viva.ro.

Instanța ”respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect asigurare de dovezi privind reclamanta Bădălău Claudia Mariana”, se arată în documentul prezentat la Xtra Night Show.

În următoarele 5 zile, Claudia Pătrășcanu ar putea face apel, deoarece decizia nu este una definitivă.

Deși testele pe care Bădălău le-a făcut au avut rezultate negative, acesta explică fapul că este dispus să facă orice test, pentru ca fosta lui soție să îi permită să plece cu copiii într-o vacanță.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostului soț

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni, Claudia Pătrășcanu i-a arătat prezentatorului TV câteva filmulețe pe care nu a dorit să le facă publice. În filmările respective, copiii ar mima perversiuni sexuale cu păpuși, văzute la întâlnirile cu tatăl lor. În plus, artista l-a acuzat pe fostul său partener de homosexualitate!

”La ora 8 dimineața sunt în fața instituțiilor: la Procuratură și la Poliție. La Protecția Copilului mi-au spus că mint copiii. Vreau să fie chemat tatăl, să spună ce s-a întâmplat. De ce copiii vin și povestesc lucruri? Sunt dispusă să-l aștept pe Ministrul Justiției să vină să rezolve cazul. Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol!

Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 Feb. 2021, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă