Caz socant intr-un sat de langa Bucuresti! Un barbat si-a batut calul pana s-a prabusit in fata lui! Animalul a murit la scurt timp! VIDEO

Publicat: 22 Jul. 2019, 15:08 Ciao.ro

Barbatul care si-a snopit calul in bataie risca dosar penal si mai mult ca sigur se va alege cu o amenda uriasa dupa ce animalul a murit cateva zile mai tarziu.

Un barbat si-a batut calul pana s-a prabusit in fata lui! Un cal a murit dupa ce in urma cu cateva zile stapanul lui a fost filmat in timp ce il snopea in bataie!

Scenele de graoza s-au petrecut in Dobroesti, un sat de langa Bucuresti iar imaginile au un puternic impact emotional. Barbatul era nemultumit ca animalul sau nu mai poate trage caruta in care se afla si l-a scos de la jug si a inceput sa-l bata cu haturile.

Caz socant intr-un sat de langa Bucuresti

Bietul cal era atat de speriat si slabit incat dupa doar cateva lovituri a cazut la pamant. Din cauza caldurii si al lipsei de hrana animalul era intr-o stare extrem de proasta. Martorii oculari au sunat de urgenta la Politie iar calul a fost luat de autoritati la adapostul pentru cai „Steaua Sperantei” unde a primit ingrijiri medicale, dar a fost prea tarziu.

Calul s-a stins din viata in aceasta dimineata a anuntat pe Facebook Tudor Ionescu, consilier al Primariei Bucuresti, care s-a implicat in acest caz. Politia a ajuns de urgenta la fata locului unde l-a interogat pe barbat care acum risca dosar penal pentru maltratarea animalului.

Din pacate scenele acestea nu sunt rare si foarte multi cai sufera din cauza violentei stapanilor. Trebuie stiut totusi ca politia intervine si in astfel de cazuri si ca oricine surprinde astfel de scene poate suna cu incredere la numarul 112.

Publicat: 22 Jul. 2019, 15:08 Ciao.ro
Pe aceeași temă