Caz socant intr-o scoala! Elevii parca au luat-o razna si au intrat in transa. Parintii lor se tem ca ar putea fi posedati de diavol si au cerut ajutorul preotilor VIDEO

Publicat: 21 apr. 2018, 15:00 Autor: madalina m. Viral

Momentele socante s-au petrecut cat elevii erau la scoala.

Parintii acestora sunt acum disperati si au cerut ajutorul unor preoti. Oamenii au marturisit ca s-au speriat teribil atunci cand au vizionat o inregistrare facuta de catre profesori, in care elevii parca au intrat intr-o stare de transa.

Totodata, ei se tem ca elevii ar putea fi posedati de cel necurat, pentru ca in timp ce stateau intr-o pozitie nefireasca, fiind arcuiti de la mijloc in sus, copiii au inceput sa strige lucruri socante, dar si sa ii ameninte cu moartea pe cei aflati in preajma.

Elevii parca au luat-o razna si au intrat in transa
Momentele infricosatoare s-au petrecut recent in oraselul Palomino, din Columbia. Oamenii din zona cred ca micutii ar putea fi posedati de diavol, dupa ce elevii au inceput sa lesine brusc, iar mai apoi si-au arcuit trupurile in pozitii ciudate.

Pana acum, sase copii au intrat in acea stare de transa si una dintre fetitele afectate a tipat „ii voi ucide pe toti!”, in timp ce se afla inca la scoala. In filmuletul care a rezultat in urma episodului socant, aceasta apare inca imbracata in uniforma sa scoalara.

Elevii au fost dusi pe brate prin incinta acelei scoli si unii dintre eie pareau in stare de inconstienta, pe cand altii se luptau ca sa nu fie imobilizati. Una dintre mamele care a observat comportamentul ciudat la fiica ei a povestit ca micuta i-a spus ca simte ca se afla ceva in ea care o controleaza.

Disperati, parintii au cerut ajutorul preotilor din zona, implorand ca biserica sa intervina pentru a le salva copiii. Intr-un raport oficial realizat de catre autoritati s-a putut observa ca nimeni nu stie cauza pentru care elevii se comporta in acest fel sau par ca intra in transa.

Cazul i-a lasat si pe medici fara cuvinte. „Fiica mea a spus deodata ca simte cum ceva face un zgomot ciudat in interiorul corpului ei. S-a asezat si i-a spus unui coleg ca ii e foarte rau. Pe urma parca a primit o lovitura puternica in piept si a picat lata pe podea.

Mai apoi a inceput sa urle lucruri ciudate, spunea ca vrea sa omoare pe toata lumea”, a povestit Adalmis Movil, mama unuia din elevii afectati. Copiii au fost imobilizati de catre colegii lor, dar si de catre profesori, de frica faptului ca ar putea recurge la acte de violenta.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 21 apr. 2018, 15:00 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă