Catinca Roman a fost bătută de iubit! ”Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie”

Publicat: 29 sept. 2021, 12:04 Autor: Maria Apostol Vedete

O prezență tot mai rară în spațiul public, Catinca Roman a făcut dezvăluiri șocante. Ea a mărturisit că a fost bătută de un fost iubit. Și, de asemenea, că a avut o copilărie nefericită. 

În vârstă de 54 de ani, Catinca Roman a fost văzută mereu în compania bărbaților tineri și musculoși. Nu s-a căsătorit niciodată, chiar dacă a trăit povești de iubire care păreau rupte din filme.

Explicația pentru alegerile ei pare să fie modul în care părinții și-au pus amprenta asupra copilăriei ei. Petre Roman a devenit tatăl vitreg al Catincăi pe când aceasta avea doar șase ani.

Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a declarat Catinca.

Catinca Roman a fost bătută de iubit!

Catinca Roman a făcut dezvăluiri șocante despre trecutul ei. A recunoscut că a fost victima violenței domestice și a abuzului psihologic.

Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil și pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Publicat: 29 sept. 2021, 12:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×