Câți bani primește Alexandra Dinu ca să apară în juriul emisiunii „Românii au talent”

Publicat: 09 mart. 2021, 16:23 Autor: ileana.ghinea Vedete

Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre în juriul emisiunii „Românii au talent”. O mare surpriză la momentul în care a fost făcută publică știrea și un motiv bun de întrebare: câți bani primește Alexandra Dinu ca să apară în juriul de la ”Românii au talent”?

Câți bani primește Alexandra Mutu ca să apară în juriul emisiunii „Românii au talent”?

Cu siguranță, un gând „născut” în mintea multora dintre noi, mai ales din cauza faptului că Alexandra Dinu se lăuda cu o carieră de invidiat atât în Italia, cât și în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, fosta soție a lui Adi Mutu și-a luat bagajele și s-a mutat în România unde susține că s-a întors tocmai pentru „Românii au talent”.

Alexandra Dinu, sacrificiul suprem„Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru „Românii au talent”, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de a începe filmările.

Cu siguranță, oferta financiară a avut un cuvânt important de spus. Potrivit impact.ro, suma pe care o încasează Alexandra Dinu lunar pentru prestația din juriul „Românii au talent” ajunge lejer la 60.000 de euro. Un record absolut se pare, despre actriță se spune că este cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunii.

Alexandra Dinu: „Mario mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine!”

Împreună cu Alexandra Dinu, în România, a revenit și Mario, fiul de 18 ani pe care-l are cu Adi Mutu. Nici nu avea cum să se întâmple altfel, pentru că Alexandra s-a ocupat singură de el dintotdeauna. Nu i-a fost ușor, după cum singură declară, însă prin comunicare a reușit să rezolve toate problemele.

„Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate.

Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește. Vreau să îi încurajez eforturile de independență și să îi ofer libertate!”, a declarat vedeta Pro TV.

Publicat: 09 mart. 2021, 16:23 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă