Câţi bani primesc juraţii de la Românii au talent. Cine încasează suma cea mai mare

Publicat: 02 mart. 2021, 09:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Câţi bani primesc juraţii de la Românii au talent. Cine încasează suma cea mai mare

Emisiunea ”Românii au talent” a început în forță cu un nou sezon. De-a lungul timpului una dintre curiozitățile telespectatorilor a fost legată de banii pe care jurații îi primesc. Recent, s-a aflat ce sumă le intră în conturi lunar, celor patru vedete.

Jurații fac față cu brio provocărilor din timpul filmărilor. În acest sezon, de la masa juriului, fac parte Smiley, care îl înlocuiește pe Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Se zvonește faptul că fosta soție a lui Adrian Mutu ar fi cea mai bine plătită dinte toți. Aceasta ar încasa 60.000 de euro. Nici Florin Călinescu nu se află prea departe de frumoasa blondină, și asta pentru că onorariul lui ajunge la suma de 50.000 de euro.

Salariul lui Smiley ca prezentator al emisiunii se ridică la 10.000  euro pe lună. Iar la un scurt calcul, dacă filmările emisiunii se întind pe durata a patru luni cu tot cu preselecții, după un sezon, în conturile artistului intră 40.000 de euro, potrivit impact.ro

În ceea ce o privește pe soția lui Cătălin Măruță, aceasta nu ar primi un venit așa de consistent ca și colegii săi de juriu. Se zvonește că artista ar primi aproximativ 12.000 de euro. Ba mai mult, se spune faptul că soțul său i-ar fi negociat contractul.

Andra, criticată dur de Florin Călinescu la Românii au talent

Florin Călinescu a fost extrem de încântat de un băiat din Craiova, care a cântat la o vioară electrică. Juratul s-a distrat atât de bine pe parcursul momentului încât a scos din buzunar un teanc de bancnote de 100 de lei pentru a-i oferi tânărului.

”Copilule, ai scos animalul din mine!”, i-a spus juratul concurentului și i-a dat un ”DA”.

În schimb, Andra nu a fost atât de încântată de prestația tânărului și i-a dat un ”NU”, spre uimirea tuturor. După ce băiatul a ieșit de pe scenă, Florin Călinescu nu s-a putut abține și i-a spus sincer Andrei ce crede despre alegerea pe care a făcut-o.

”Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre (Mihai Petre, fost jurat al show-ului, în sezonul trecut, n.r.) hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu Andrei.

Andra a încercat să explice motivul pentru care a votat ”NU”: ”La mine este un nu, cu părere de rău, pentru că…. Când calci prea mult accelerația, o dai în extrema cealaltă. Mi s-a părut prea mult, ce poate să fie frumos devine, la un moment dat, deranjant. Îmi pare rău, mă iertați. Nu a auzit nimeni cum a tras de corzi, cum aproape le-a rupt? Așa am simțit eu acum. Am greșit, nu am greșit… așa am simțit”, a spus Andra.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 mart. 2021, 09:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă