Câți bani face Oana Roman cu magazinul online! Ce sumă cere pe articolele vestimentare

Publicat: 23 iun. 2021, 08:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman este foarte mulțumită de faptul că are un magazin online de articole vestimentare care este accesibil tuturor buzunarelor! Fiica lui Petre Roman reușește, pe lângă jobul pe care îl are, să strângă un ban și din această afacere.

Oana Roman este tare mulțumită de lucrurile pe care le face, mai ales de jobul pe care îl are. Bruneta își scoate bani și din magazinul online cu articole vestimentare care este pe numele fostului ei soț, Marius Elisei. Recent, pe rețelele de socializare, Oana Roman a făcut un anunț și mai îmbucurător pentru persoanele care o urmăresc: s-au anunțat super reduceri pe site-ul respectiv, afișând și prețurile.

De exemplu, două articole vestimentare pe care le comercializează pe internet pot fi vândute cu 199 de lei. De asemenea, o cămașă tip rochie, care este din imitație de piele, se vinde cu 129 de lei, cu 17% mai ieftină.

Ce surpriză i-a făcut Marius Elisei fostei sale soții

Oana Roman nu a avut o zi foarte bună, însă în momentul în care a ajuns acasă, a avut o surpriză de proporții din partea fostului ei soț, Marius Elisei. Bărbatul i-a oferit un buchet cu flori, iar bruneta a fost impresionată până la lacrimi! Chiar dacă apar des împreună, mai ales de dragul copilului, și se înțeleg și se respectă, Oana Roman și Marius Elisei nu mai sunt căsătoriți, după ce în urmă cu câteva luni au decis ca drumurile lor să se despartă.

Fiica lui Petre Roman mărturisea că își dorea să își schimbe un gadget, însă surpriza și mai mare a fost când a văzut lângă buchetul de flori chiar o cutie cu un telefon mobil performant.

„Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta…Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.

sursă foto. arhivă Ciao / capturi video youtube / instagram Oana Roman / Cancan

Publicat: 23 iun. 2021, 08:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă