Câţi bani câştigă Theo Rose în fiecare lună, din postările de pe rețelele de socializare

Publicat: 10 May. 2021, 15:20 Vedete

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste din România. Tânăra a reuşit să îşi cucerească publicul cu ajutorul talentului său, dar şi cu firea sa pozitivă şi zâmbetul molipsitor. Cântăreaţa se află pe primele locuri în preferinţele oamenilor, iar mulţi se întreabă cât ajunge să câştige din reţelele de socializare.

Schimbarea din mediul online a luat prin surprindere multe dintre vedetele de la noi şi am putea spune că şi Theo Rose a trecut prin acest moment. Paginile de solcializare ale vedetei strâng pe zi ce trece din ce în ce mai mulţi oameni, iar din acest motiv şi veniturile artistei cresc.

Astfel, vedeta a explicat, în cadrul unei emisiuni, care sunt sumele pe care le căștigă din postările pe care le face în mediul online.

Se pare că pentru o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1.200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro, relatează a1.ro.

Ce meserie ar fi avut Theo Rose, dacă nu reușea în industria muzicală

În cadrul unui interviu recent, Theo Rose a dezvăluit cât de mult a muncit în cariera sa. La un moment dat, părinții săi au sfătuit-o să se reorienteze, deoarece lucrurile nu mergeu deloc bine.

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a spus Theo Rose, citată de spynews.ro.

Cântăreața a vorbit totodată, despre cum tatăl său i-a propus să se angajeze ca profesoară: ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mărturisit ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă