Theo Rose a bifat prima intervenţie estetică la 26 de ani! Ce schimbare şi-a făcut artista

Publicat: 28 feb. 2024, 11:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Theo Rose a bifat la cei 26 de ani prima intervenţie estetică. Artista le-a dezvăluit recent fanilor săi că şi-a făcut curaj şi a rezolvat un complex pe care îl avea de ceva timp. Nu este vorba despre injecții cu botox sau alte proceduri complicate. Toate detaliile mai jos în articol.

Theo Rose obișnuiește să vorbească cu cei care o urmăresc despre diferite momente sau situaţii prin care trece în viaţa de zi cu zi. De când este mamă, artista abordează mai des subiecte în această zonă, însă vedeta nu uită să aibă grijă şi de ea.

Theo Rose, detalii despre intervenţia suferită

Pe lângă anumite produse pe care le recomandă, partenera lui Anghel Damian le-a povestit internauţilor că a suferit recent o intervenţie. Se pare că artista şi-a dorit să scape de aluniţa pe care o avea pe nas.

 „Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata„, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Ce etnie are artista

Cei care o urmăresc de ani buni ştiu că Theo Rose a urmat cursurile Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti. Artista a studiat muzica şi s-a pregătit încă de la o vârstă fragedă pentru o carieră în acest domeniu.

Sinceră și asumată, ca întotdeauna, artista a recunoscut că anii petrecuți în liceu alături de colegii ei și-au pus amprenta asupra comportamentului ei. Theo spune că a legat multe prietenii cu colegi de etnie romă, ba chiar a simţit întotdeauna că este una de-a lor.

”Mihai Bobonete: Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?

Theo Rose: M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.

Bobonete: Ce liceu ai făcut?

Theo Rose: Lipatti. Muzică. Cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici”

Mihai Bobonete: În cât timp? Cât a durat tranziția?

Theo Rose: Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan”, a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Mihai Bobonete.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 feb. 2024, 11:18 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă