Câți bani a luat Simona Halep la semifinalele turneului de la Stuttgart. A fost învinsă de Aryna Sabalenka

Publicat: 26 Apr. 2021, 15:10 Vedete

Simona Halep a fost învinsă la semifinalele turneului de la Stuttgart, după ce a jucat împotriva lui Aryna Sabelenka, scorul final fiind de 3-6, 2-6. Cu câți bani a plecat acasă celebra tenismenă.

Simona Halep a jucat împotriva tenismenei Aryna Sabalenka la turneul de la Stuttgart, scorul final fiind de 3-6, 2-6. După înfrângere, Simona Halep a plecat cu o sumă mare de la semifinale, iar potrivit g4media, aceasta a încasat 26.130 de euro și 185 de puncte WTA.

A oferit și primele declarații, după meci: ”Nu cred că am făcut prea multe. Am încercat să merg mai în spate, am încercat să fiu mai agresivă, dar ea a jucat extraordinar de bine, cu o putere remarcabilă. Mi-a fost foarte greu să stau mai aproape în joc, în meci.

A fost prea rapid, s-a terminat prea repede meciul. A servit foarte bine Sabalenka, nu prea a greșit, iar când nu greșește este greu de învins. Consider că aș fi putut să o împing mai în spate, dar n-am avut timp. Au ajutat-o și condițiile de aici. A fost o săptămână bună și plec pozitivă de aici.

Am jucat bine, toată săptămâna a fost bună. O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci”.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Halep de 11 ani

Simona Halep a reușit să ajungă pe locul I în clasamentul WTA cu multă muncă și dedicare, însă uneori la sportivii de performanță apar și anumite probleme de sănătate care ar putea să le pună viața în pericol, dar și cariera.

Simona Halep suferă de tendinită, iar de acest lucru a descoperit când doctorul de la turneu i-a recomandat să meargă la specialiști să își facă un test. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 11 ani.

”Acum vreo 10 – 11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit-o zi de zi. Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1 – 1.5 la sută diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1 – 0.2 la sută. Am progresat foarte mult în anii aceștia”, a dezvăluit Simona Halep, arată Impact.ro.

Uneori, Simona Halep joacă fără talonete:”Am jucat, dar pentru că le-am uitat…Nu a fost voia mea. Le-am uitat la hotel și a trebuit să joc o oră fără ele. Am avut dureri în talpă și am făcut febră musculară la mușchii din talpă”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 Apr. 2021, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă