Câţi bani a câştigat Simona Halep în Dubai. Suma imensă care a intrat în conturile sportivei

Publicat: 23 Feb. 2020, 15:20 News

Simona Halep a devenit campioană la Dubai, după ce a câştigat meciul cu Elena Rybakina. Românca a strâns o sumă importantă de bani, după cele două luni petrecute în trei turnee, de la începutul acestui an. 

Pentru râvnitul trofeu, Siona Halep a fost premiată cu 696.860 de dolari, adică aproximativ 645.146 de euro. Mai mult, campioana noastră a adunat și 470 de puncte WTA.

Ocupanta locului 2 WTA, Simona Halep, a mai jucat recent la Adelaide și Australian Open. După primele competiții, contul Simonei s-a mărit cu 744.773 de dolari, adică aproximativ 689.500 de euro, potrivit cancan.ro

Simona Halep se retrage din tenis?

Recent, Simona Halep a făcut o declarație care a șocat publicul. Sportiva se gândeşte să se retragă din tenis.

“Chiar vorbeam ieri cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea (n.r.: Caroline Wozniacki). Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage (…). Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi”, a declarat Simona Halep la conferința de presă după meciul cu Yulia Putintseva, potrivit Playtech.

Publicat: 23 Feb. 2020, 15:20 News
Pe aceeași temă