Câte clase și ce studii are Monica Gabor. Ce notă a obținut fosta soție a lui Irinel Columbeanu la Bacalaureat

Publicat: 09 nov. 2023, 13:31 Autor: Alina Nistor Vedete

Puțini sunt cei care știu câte clase și ce studii are Monica Gabor. Un lucru este, însă, cert! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost o elevă silitoare.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, pe vremea când ea avea doar 18 ani. Chiar dacă mulți credeau că va renunța la școală, fosta ”scorpie de la Izvorani” a dovedit contrariul.

Monica Gabor s-a dedicat studiilor și a fost mereu o elevă muncitoare. A obținut nota 9,27 la Examenul de Bacalaurea, iar după absolvirea liceului, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). Aici, Monica Gabor și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând la absolvire nota 10.

Diploma sa în Comunicare și Relații Publice reprezintă o bază solidă pentru o carieră în lumea media, marketingului sau relațiilor publice. Momentan, însă, nu activează în domeniu. Monica Gabor trăiește în America, acolo unde își ajută iubitul în diversele afaceri pe care le deține.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de mai bine de un deceniu

Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor a fost fotomodel și, în trecut, a fost măritată cu afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat.

După despărţire, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Anthony.

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 09 nov. 2023, 13:31 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă