Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit! Totul s-a întâmplat după America Express: „Nu ne-am mai vorbit”

Publicat: 29 mart. 2023, 10:48 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit! Totul s-a întâmplat după America Express, când au stat separat unul de celălalt pentru o săptămână.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost invitați la „Podcastito Express” de pe AntenaPLAY. Cei doi au vorbit despre experiența America Express, dar și despre ce au făcut după ce s-au întors în țară.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit!

Atunci, Doina a dezvăluit că s-au despărțit pentru o săptămână și nu și-au mai vorbit deloc.

„După ce ne-am întors a fost greu. Am simțit nevoia să fim singuri și să ne punem ordine în gânduri. Unul a plecat la mare și altul la munte. Ne-am închis telefoanele și nici nu ne-am mai vorbit timp de o săptămână”, a spus Doina Teodoru la „Podcastito Express”.

Totul s-a întâmplat după America Express: „Nu ne-am mai vorbit”

Acest lucru a fost confirmat și povestit și de Nelu Cortea și Cătălin Bordea la podcastul „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar.

„După ce s-a terminat, l-am sunat (n.r.: pe Bordea) să îl întreb: tu cum ești? După ce am stat atâta timp împreună, voiam să știu dacă e bine, e ok”, a dezvăluit Nelu Cortea în podcastul lui Mihai Morar.

Profitând de această mărturisire, Cortea a spus că și Doina și Scărlătescu au fost afectați de experiența trăită în America Latină. „Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână, să se relaxeze”, a continuat acesta.

Cum arată Cătălin Scărlătescu fără haine, după ce a slăbit în America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns în semifinala America Express 2023. Cei doi concurenți au avut de trecut probe dificile până să ajungă în Columbia, în faza finală.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut de făcut, aseară, 21 martie 2023, o probă absolut inedită în America Express. Cei doi concurenți au mers la vulcanul noroios din Columbia, unde s-au dezbrăcat în costume de baie și au cărat nămol cu ajutorul corpului.

Cătălin Scărlătescu s-a etalat pentru prima dată fără haine, după ce a pierdut mai multe kilograme atât în concurs, cât și înainte de America Express. Cu toate acestea, chef-ul este încă fit, burtica i-a mai scăzut, însă se vede că odată cu vârsta pielea nu se mai retrage atât de repede.

În schimb, Doina Teodoru a făcut senzație într-un costum de baie, care i-a lăsat la vedere partea dorsală. Tinerețea și formele bine definite le-au atras atenția columbienilor, care veniseră să admire spectacolul de pe margine.

Ce i-a reproșat Doina iubitului ei în America Express

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz (…) În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, la America Express.

Ce a răspuns Cătălin Scărlătescu în apărarea sa

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros. Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Foto: Capturi AntenaPLAY

Publicat: 29 mart. 2023, 10:48 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă