Cătălin Scărlătescu pleacă de la Antena 1. Care este motivul acestei decizii radicale: „A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp”

Publicat: 09 mai 2023, 13:53 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Scărlătescu a anunțat că dorește să plece din televiziune în viitor. Celebrul chef vrea să urmeze modelul Ginei Pistol.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a dat frâu liber sentimentelor și a spus tot ce are pe suflet. Cheful de la „Chefi la cuțite” a declarat că o înțelege pe Gina Pistol pentru faptul că se retrage de la TV. Mai mult, Scărlătescu spune că așa ar proceda și el în caz că va face un copil.

Cătălin Scărlătescu pleacă de la Antena 1

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”.

Cătălin Scărlătescu o să fie unul dintre cei mai importanți invitați de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi au anunțat de curând că se pregătesc pentru marele eveniment din viața lor. Celebrul chef a mai adăugat că se bucură pentru fosta sa colegă, căreia i-a fixat o condiție. Scărlătescu nu vrea să se implice deloc în ceea ce privește pregătirea preparatelor de la nuntă.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a spus Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct!

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct, la Chefi la cuțite! Ce a întrebat-o de față cu toată lumea.

Aseară, la Chefi la cuțite, a venit un concurent pasionat de jocurile video. Florin Dumitrescu este și el un împătimit al gaming-ului, așa că cei doi au avut un subiect în comun de discuție. Între timp, ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, s-au plictisit.

Cătălin Scărlătescu a sunat-o pe Doina Teodoru, în direct!

În acel moment, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Doina Teodoru. A pus-o pe difuzor și a întrebat-o de față cu toată lumea.

Cătălin: Iubire, vezi că ești pe difuzor. Te-am sunat să te întreb ceva.

Doina: Ia, spune.

Cătălin: Vrei să ne luăm și noi un PlayStation să ne jucăm Counter-Strike toată ziua?

Doina: La PlayStation nu merge, dar ne putem juca altceva. Dar dacă ne luăm, nu mai muncește niciunul dintre noi.

Cătălin: Bine, iubire. Te pup și te iubesc.

Doina: Și eu te iubesc. Pa.

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu socrii! Doina Teodoru a dat tot din casă: „Au vorbit și…”

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu socrii! Doina Teodoru a dat tot din casă: „Au vorbit și…”

Având deja o relație de doi ani cu Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, Doina Teodoru l-a dus la părinții ei și le-a făcut cunoștință. Potrivit spuselor actriței, cei trei au o relație apropiată și au vorbit de mai multe ori. Fosta concurentă de la America Express este născută în Galați, însă s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea pentru actorie.

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu socrii!

„Au vorbit, se înțeleg bine. E okay”, a spus Doina Teodoru, potrivit CANCAN.RO.

Doina Teodoru spune că a reușit să-și facă părinții mândri datorită parcursului ei în cadrul emisiunii America Express. Actrița a fost la un pas de a intra în cursa pentru marele premiu, însă a pierdut în fața echipelor Andreea Antonescu – Andreea Bălan și Nelu Cortea – Cătălin Bordea.

„Nu știu, că nu eram acolo când m-au văzut la televizor (râde – n.r.). Dar m-au felicitat. Au fost fericiți că am mers acolo și au fost mândri de mine – cel puțin, așa spun ei (râde – n.r.)”, a adăugat actrița, potrivit CANCAN.RO.

Publicat: 09 mai 2023, 13:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă