Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. Știrista de la Pro TV, în stare de șoc

Publicat: 13 sept. 2023, 14:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Măruță este recunoscut pentru farsele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Multe vedete din showbiz au fost păcălite de prezentatorul TV. Se pare că nici Andreea Esca nu a scăpat. Știrista de la ProTV a fost recent „victima” acestuia. Mai jos, în articol, aflați ce i-a făcut chiar înainte de începerea jurnalului de știri.

Cătălin Măruță a pregătit multe „surprize” neașteptate pentru celebritățile din România, iar printre acestea se numără și colega lui, Andreea Esca.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatorul a pus la punct un plan și a trecut la acțiune. Farsa lui Cătălin Măruță a venit în perioada în care șefii de la PRO TV au ales să schimbe decorul și să mute echipa de la Buftea. Totul se petrecea în urmă cu 9 ani, cu puțin timp înainte ca știrista să înceapă jurnalul.

Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca

Măruță i-a avut invitați în emisiunea care la vremea respectivă se numea Happy Hour,  pe domnul și doamna Dracula. Femeia vampir a primit o misiune pe care a acceptat-o și a îndeplinit-o imediat. Mai exact, femeia a mers în platoul știrilor și i-a livrat o pizza Andreei Esca din partea lui Măruță. Prezentatoarea de știri a avut parte de un șoc în momentul în care a văzut „cadoul”, iar inițial i-a cam dispărut zâmbetul de pe buze.

După ce și-a revenit, Andreea Esca a purtat o discuție cu invitata lui Măruță.

Cătălin Măruță: Ești vecina mea, îmi ești foarte dragă, te iubesc foarte mult și uite ce cadou am pentru tine înainte de știri. Muncești mult și m-am gândit că ți-ar prinde bine o pizza înainte sau după jurnal.

Andreea Esca: Nu mai vreau surprize, pentru că de când ești aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venită direct de unde trebuie? Îți mulțumesc foarte mult, cred că te vei întoarce la Buftea, nu știu de ce.

Cătălin Măruță alături de Andreea Esca și fiica ei

Cătălin Măruță dat afară de la ProTV?

Show-ul prezentat de Cătălin Măruță este unul dintre cele mai longevive producții de la Pro TV. Emisiunea s-a menținut de-a lungul anilor în topul preferințelor românilor pe primele locuri. Din acest motiv, în urmă cu aproximativ 1 an, șefii postului din Pache Protopopescu ar fi vrut să mute emisiunea la postul Acasă TV, pentru a crește audiența.

După ce a auzit aceste speculații, Cătălin Măruță a venit cu câteva precizări pentru telespectatorii emisiunii.

„Dacă vreți să ne vedeți, oameni buni, la televizor, să ne căutați tot pe PRO TV și tot în fiecare zi de la 15  la 17. Managementul ne păstrează, nu ne dă afară. Știrea cam așa suna, m-am speriat și eu”, a spus moderatorul, în direct, în cadrul emisiunii La Măruță.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 sept. 2023, 14:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă