Cătălin Măruță a clacat în direct! Și-a scos invitatul din platou cu forța, în urmă cu ceva timp: „O să vă rog să mergeți afară, că nu meritați să stați aici, în emisiune”

Publicat: 11 sept. 2023, 09:33 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Măruță a clacat în direct! Și-a scos invitatul din platou cu forța, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune din 2015. 

Cătălin Măruță a prezentat un caz social, în 2015, care a luat o întorsătură neașteptată. Vasilică era un băiat necăjit, care se confrunta și cu probleme de sănătate. Băiatul își petrecuse toată viața într-un orfelinat și avea nevoie de un transplant de rinichi.

Cătălin Măruță a clacat în direct!

Singura persoană compatibilă era chiar tatăl său natural. Au început să apară probleme, după ce bărbatul a refuzat să-i acorde sprijinul fiului său, pentru că își dorea bani și o casă. Când a auzit de acest lucru, prezentatorul și-a luat invitatul de guler și l-a dat afară din emisiune. Înainte să facă acest gest, Cătălin Măruță a ținut să-i spună câteva cuvinte, în fața tuturor.

„A stat în orfelinat, iar dumneavoastră ziceți că vreți o casă. Stați în continuare cu chirie, dar vă salvați copilul. Vrea o casă, vrea și bani. Poate e nepoliticos, dar mi-e jenă să vă am aici pe canapea. O să vă rog să mergeți afară, că nu meritați să stați aici, în emisiune. Îmi este jenă. Nu are rost să avem astfel de oameni în fața noastră. Toți străinii vor să îl ajute pe Vasilică, dar dumneavoastră, ca tată, nu. Îl faceți pe copilul ăsta să sufere și nu merită. Vă mulțumesc mult de tot. Vă așteaptă colegii mei, în spate. N-am crezut că am ocazia să întâlnesc un asemenea om ca dumneavoastră. N-aveți suflet. Să vă fie rușine”, spunea Cătălin Măruță, la acea vreme.

Un nou scandal în emisiunea lui Cătălin Măruță

Kamara a fost din nou invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a continuat scandalul cu Cristi Mitrea. Fostul concurent de la Survivor România a uitat că e la TV și a răbufnit în direct.

Kamara nu acceptă sub nicio formă să fie criticat și se apără așa cum știe el. Artistul a avut un schimb de replici cu Cristi Mitrea și a continuat și într-o altă ediție emisiunii de la PRO TV.

Un nou scandal în emisiunea lui Măruță

„Vreau să citesc, apropo de oameni din viața lui Kamara. Este un băiat cu care joacă fotbal. «Ce căpitan este Kamara? Că dă doar la picioare. Și toată lumea îl ține de milă. Acolo unde zice el că joacă, toată lumea îl lasă în pace»’. Cântărețul de la „Alb&Negru’ este căpitanul echipei de fotbal Naționala Artiștilor.

Kamara nu a stat prea mult pe gânduri și a răbufnit. „Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști?’.

Kamara a răbufnit la TV

„Nu știe nimeni trupa Alb&Negru. Nu cred că știe nimeni nicio melodie de la Alb&Negru’, a fost replica lui Cristi Mitrea.

Cătălin Măruță a intervenit în discuție pentru a aplana conflictul iscat în emisiunea de la PRO TV. „Stai un pic, să vorbim despre Survivor, Kamara’.

„Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine? Cătălin, eu sunt pașnic! Sunt pașnic!’.

„Vorbești golănește cu mine și ești atât de agresiv încât uiți că nu avem ce să împărțim’, a continuat Mitrea.

„Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine?”

Kamara nu s-a oprit și a început să fie și mai acid. „Tu nu vezi că tremuri? Ai fost victima bullyingului când erai mic, dar acum ești bully șef. N-ai cum să mă ataci pe mine’.

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat:

Cristi Mitrea: Dar tu ce faci? Cu ce te ocupi?

Kamara: Cânt!

Cristi Mitrea: Unde cânți, măi băiatule?

Kamara: Cânt peste tot. Poți să te uiți că sunt peste tot, eu am concerte. Sunt artist. Nu te înțeleg. Tu ce faci?

Cristi Mitrea: În ultimii 10 ani, lumea te cunoaște după ce ai participat la emisiuni de genul acesta, că muzică…

Cătălin Măruță l-a întrerupt pe Kamara și l-a rugat să își schimbe comportamentul. „Kamara, vrei să vorbim despre Survivor? Vrei să monopolizezi doar tu, să vorbești doar tu. Uite, întrebările oamenilor. Oamenii poate nu aveau părerea asta despre tine și te-au văzut certăreț? (…) Doar tu ai dreptate, nimeni nu are dreptate. La Survivor cine a avut dreptate, că doar tu aveai dreptate… Nu acceptai ca cineva să-ți spună părerea lui’.

Publicat: 11 sept. 2023, 09:33 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă