Andreea Esca îşi alege prietenii după nişte reguli clare. Ce spune vedeta de la ProTV despre anturajul său: „Dacă nu are…”

Publicat: 08 iul. 2024, 11:01 Autor: Denisa Iordache Vedete

Andreea Esca are unele criterii bine stabilite după care își alege prietenii. Oamenii din jurul ei trebuie să aibă neapărat calităţi pe care le are şi ea, dar şi aceleaşi preocupări.

Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit despre cum trebuie să fie oamenii care o înconjoară. Atunci când nu se află în postura de prezentatoare, Andreea Esca ne-a obișnuit pe toți cu zâmbetul ei larg și energia pozitivă. Tocmai de aceea, știrista își dorește în jur oameni cu care să rezoneze şi de la care să poată învăţa ceva.

Andreea Esca vrea prieteni care au simțul umorului

Andreea Esca este o fire prietenoasă și deschisă, însă atunci când vine vorba de prieteni este foarte atentă pe cine lasă în anturajul său.

„Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului. Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează. Să fie o persoană de încredere. Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări”, a spus știrista în cadrul podcastului Ce mai zici? 

Cum a ales Andreea Esca jurnalismul: „A fost prima dată când am luat o decizie fără să îmi consult părinții”

Jurnalismul nu a fost prima opțiune a știristei care spune că voia să dea la ASE, dar nu a intrat. Ceea ce atunci părea un eșec, s-a dovedit a fi cel mai mare noroc al prezentatoarei Andreea Esca.

„Când am terminat liceul am dat la ASE (…) a venit Revoluția exact în anul în care eu urma să termin liceul, s-au schimbat materiile de concurs, drept urmare nu am intrat la ASE. Acesta a fost cel mai mare noroc al meu în viață. Tatăl meu mi-a zis „Uite că s-a înființat o Facultate particulară de Drept și cred că ar fi foarte bună pentru tine” (…) Când m-am dus la acea facultate alături am văzut că scrie și varianta de jurnalism și era presă scrisă, radio și televiziune și am zis ia hai să intru eu în dreapta în loc să intru în stânga, și așa am ajuns la jurnalism. A fost prima dată când am luat o decizie fără să îmi consult părinții.”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa citată.

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 08 iul. 2024, 11:01 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×