Andreea Esca, despre plecarea de la Pro TV. Ce plan de rezervă are prezentatoarea: „Am vrut la un moment dat să…”

Publicat: 31 mai 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Andreea Esca a dezvăluit, în cadrul unui podcast, ce gânduri a avut în trecut, cu privire la cariera sa. Aceasta luase în considerare și varianta de a renunța la pupitrul știrilor ProTV:

Andreea Esca: „Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla”

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri, din România. De peste două decenii apare pe micile ecrane la jurnalul orei 19:00, de pe Protv, de luni până vineri. Mulți se întreabă când va renunța la profesia care a consacrat-o.

Invitată într-un podcast al actorului Marius Manole, Andreea Esca a declarat, printre altele, că a avut în plan, la un moment dat, să își facă propriul talk-show.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului, potrivit Fanatik.

Când și-ar putea pune planul în aplicare

Întrebată cât va mai sta la știri, Andreea Esca a mărturisit că ar putea face pasul cel mare doar dacă ProTV îi desființează contractul, concediind-o sau îi găsesc un înlocuitor.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai transmis Andreea Esca.

Esca are, în prezent, 50 de ani, iar replica sa celebră a fost rostită pentru prima dată pe 1 decembrie 1995, în primul său jurnal, de pe Protv, „Bună seara România, bună seara București!”

foto: social media

Publicat: 31 mai 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×