Cătălin Cazacu a plecat din România. Celebrul prezentator s-a refugiat pe o insulă exotică

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:13 Vedete

Cătălin Cazacu și-a surprins fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a plecat din România. Prezentatorul TV își va petrece următoarea perioadă într-o locație exotică.

Cătălin Cazacu a anunțat recent faptul că a plecat într-o binemeritată vacanță în Zanzibar, însă nu știe când se va întoarce în țară.

„Îmi plac destinațiile la căldură, nu suport iarna și nici ea pe mine. Am prieteni aici și sunt mulți români. Cred că este singura insulă unde nu există niciun caz de COVID-19”, a explicat Cătălin Cazacu.

Mai mult decât atât, pentru că îi place aventura, celebrul prezentator a dezvăluit faptul că nu va sta într-un resort, ci „alături de localnici, pe plajă”.

„Mă aflu pentru prima dată în Zanzibar. Aici te întorci un pic în timp, vreo 50 de ani. Vreau să fac safari, scufundări, să merg la pescuit și să încerc feluri exotice de mâncare. Mi-am depus deja actele pentru permis, ca să pot conduce aici”, a adăugat prezentatorul.

Cătălin Cazacu, relații cu femei celebre

Catălin Cazacu a reușit mereu să se facă plăcut de cei din jurul lui.

Domnițe cunoscute din showbizz-ul autohton au roit ca viespile la miere în jurul lui de-a lungul timpului. Denisa de la Bambi, Roxana Butnaru, Ilinca Obădescu, Maria Simion, iar lista poate continua.

Cea care trebuia să-i fie soție, Anna Roman – cea dinaintea tuturor, povestea după despărțirea de motociclist, că lui Cazacu îi plac femeile cuminți pe care să le modeleze după propriul plac.

“Probabil are instabilitatea asta emoțională până își găsește liniștea. Cătălin are gusturi bune la femei, dânsul știe cel mai bine ce îl face fericit, nu cred că el caută doar frumusețe. Lui îi plac fetele cuminți, după care le modelează după cum vrea el, știe să facă asta. Este un bărbat foarte subtil și te face în așa fel încât tu ca femeie să fii pe placul lui”, povestește Anna Roman.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 16 Jan. 2021, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă