Cătălin Botezatu, despre Claudia Pătrășcanu: „Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există”

Publicat: 08 feb. 2023, 12:56 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Botezatu a făcut declarații uluitoare despre Claudia Pătrășcanu. Celebrul designer susține că nu o cunoaște pentru că nu i-a trecut prin pat.

De ceva timp, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt în conflict. Cele două și-au adus acuzații grave în ultima perioadă. Cătălin Botezatu a fost întrebat în cadrul unui interviu ce părere are despre cearta celor două, iar designerul a spus că nu știe cine este Claudia Pătrășcanu.

„Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu… înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Cătălin Botezatu și Tania Budi, relație cu cel mai frumos copil!

Cătălin Botezatu și Tania Budi ar fi avut o relație cu cel mai frumos copil! Mama celebrului designer a spus adevărul.

A fost un răsfățat al sorții până acum, la cei 56 de ani și nu i-a lipsit absolut nimic! L-ar completa însă o femeie așa cum și-ar dori-o și o descrie în interviul oferit exclusiv pentru CIAO.RO. Mai mult, celebrul designer a vorbit despre copilărie, părinți și ce femeie și-ar fi dorit mama lui ca noră.

S-a băgat în relațiile tale cu femeile, a fost cineva în viața ta care nu i-a plăcut deloc și ți-a spus asta?

Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu femeile, puțin, la început, nu i-a plăcut de Dana, prima mea mare iubire pentru că era căsătorită dar după 7 ani s-a obișnuit cu ideea. I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!

Citește tot interviul aici.

Publicat: 08 feb. 2023, 12:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×