Cătălin Bordea rupe tăcerea! Ce spune juratul de la iUmor despre femeia cu care ar avea o relaţie: „Nu are cum să nu îți placă Olga”

Publicat: 04 ian. 2024, 11:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea rupe tăcerea după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora şi-ar fi făcut o nouă relaţie. Comediantul ar fi fost văzut alături de o bruneta, extrem de frumoasă cu care a petrecut şi Revelionul. 

Olga Bercari, un cunoscut hairstylist din Capitală, ar fi reuşit să se apropie de celebrul comediant şi să îi aducă zâmbetul pe buze, după despărţirea dureroasă prin care a trecut în urmă cu doar câteva luni.

Deşi mulţi ar spune că se potrivesc şi chiar ar putea forma un cuplu frumos, Cătălin Bordea a explicat recent că de Olga Bercari îl leagă doar o prietenie de mulţi ani. Comediantul a povestit că, într-adevăr, sunt foarte apropiați, însă nu aşa cum toată lumea a crezut, pentru că, deocamdată nu este pregătit să intre într-o altă relaţie.

Ce spune Cătălin Bordea despre Olga Bercari

Comediantul a avut numai cuvinte de laudă la adresa brunetei, ba mai mult a mărturisit că orice bărbat ar fi norocos să o aibă, doar că în prezent el are alte priorităţi, nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea.

Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta.

Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește”, a spus Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Ce îşi doreşte Cătălin Bordea de la femeia din viaţa lui

Comediantul a fost prezent în emisiunea bunului său prieten, Dan Capatos, în urmă cu doar câteva săptămâni. Acolo, Bordea a vorbit despre separarea de Livia, dar şi despre planurile de viitor pe care le are.

Atunci când a fost întrebat despre calitățile pe care vrea să le aibă viitoarea lui iubită, Cătălin Bordea nu s-a putut abține și a lansat atacuri dure la adresa fostei sale soții, dar și a lui Spike.

„Să îi bată inima, să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-ai mei. Să nu îi placă de nimeni. Calități… să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață. Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 ian. 2024, 11:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă