Cum arată casa lui Cătălin Bordea de la ţară. Actorul a fost crescut de bunica sa în Botoșani: „Să nu uiți de unde ai plecat”

Publicat: 28 mart. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea le-a arătat fanilor săi recent casa în care a copilărit. Actorul a fost crescut de bunica sa la Botoşani, într-o locuinţă modestă până când s-a mutat în Bucureşti. 

Juratul de la iUmor i-a surprins pe cei care îl urmăresc după ce a decis să facă turul casei în care a crescut.

În stilul caracteristic, plin de umor și autoironie, juratul de la Antena 1 a prezentat fiecare obiect din curtea casei sale, oferind detalii neştiute până acum de public.

„Este foarte important în viață să fii modest și să nu uiți de unde ai plecat”, a spus în filmarea de pe YouTube.

În ultima perioadă, Cătălin Bordea a fost mult mai deschis cu fanii săi în ceea ce priveşte viaţa personală, iar aceasta a fost o altă ocazie în care cei care îl urmăresc au putut să îl cunoască mai bine.

„Salut! Bine ați venit la mine acasă. Intrați! Este curtea mea, gazonul. Aici, când eram mic stăteam singur. Nu aveam prieteni, nu venea nimeni la mine. Toată asta e a mea. Acestea sunt bicicletele mele, sunt ediţie limitată: asta a fost 6 mii de euro, asta 12 mii. Asta e o altă casă de-ale mele în subteran. Am încălzire, am tot. Găinile mele, am o grămadă de găini. Maşina mea, nu merge, dar o ţin aici. Hai să vă arăt şi wc-ul”, a prezentat Bordea curtea casei lui.

Cum şi-a revenit Cătălin Bordea după divorţul de Livia

Juratul de la Antena 1 nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutor specializat. Şedinţele la psiholog l-au ajutat să se descopere şi să îşi rezolve problemele care îl măcinau de foarte mult timp.

De asemenea, actorul a mărturisit că prietenii săi au avut un rol foarte important în viața lui, după ce a fost înșelat de soție.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume: terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Deși în ultima perioadă viața lui a fost plină de greutăți, Cătălin Bordea are în continuare zâmbetul pe buze şi încearcă să îi binedispună pe toţi cei din jurul său. Spune că a luptat pentru a se pune pe picioare pentru că cei dragi au nevoie în continuare de el.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a spus Bordea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 mart. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă