Cum a reacționat bunica lui Cătălin Bordea, după ce a aflat că nepotul ei a fost înșelat. Ce a putut să-i spună: ”Stai liniștit că…”

Publicat: 07 dec. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Căsnicia lui Cătălin Bordea s-a încheiat când Livia l-a înșelat cu cel mai bun prieten. După luni de tăcere, juratul de la iUmor a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și reacția pe care a avut-o bunica lui atunci când a aflat vestea șocantă.

Pe 5 septembrie, CANCAN.RO a surprins-o pe Livia Eftimie, fostă Bordea, în timp ce se săruta pasional în mașină cu Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea. A fost, la momentul respectiv, amântlâcul anului în showbiz-ul autohton. După aproape trei luni în care nu a avut nicio reacție, ba chiar arăta că nu îi pasă, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul dureros în care a aflat despre idila dintre Livia și Spike.

Printre declarațiile făcute, juratul iUmor a dezvăluit, în unul dintre interviurile sale, cum a reacționat bunica lui atunci când a aflat vestea divorțului dintre el și Livia.

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta. Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort… o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă`”, a fost dialogul între Cătălin Bordea și Dan Capatos la XNS.

Cătălin Bordea: ”Nu soția mea a făcut asta”

A făcut tot posibilul să-și salveze căsnicia, dar apoi a respectat decizia Liviei. Așa că au mers la notar și au semnat actele. Odată ce a devenit un bărbat liber, comediantul a rupt total legătura cu fosta sa consoartă. Și nu doar cu ea, ci și cu bunul său prieten, Spike.

Cătălin Bordea mărturisește că fosta lui soție s-a schimbat radical în ultimul an și că nu o mai recunoștea.

”Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred. Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva.

Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a mai spus Cătălin Bordea.

SURSA FOTO: Social Media & Arhivă CIAO

Publicat: 07 dec. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă