Ce a putut să spună Cătălin Bordea despre Ramona Olaru. Actorul îl compătimeşte pe Cuza, fostul ei iubit

Publicat: 02 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea a făcut recent declaraţii neaşteptate la adresa Ramonei Olaru. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta de la Antena 1 şi Cuza, celebrul artist, care îi este coleg la Neatza, au format un cuplu. Cei doi au o relaţie frumoasă de prietenie în prezent, însă comediantul a mărturisit că el nu ar putea să lucreze cu o fostă iubită.

Relaţia dintre Ramona Olaru şi Cuza a fost un subiect interesant de dezbătut pentru Cătălin Bordea în cadrul unui podcast. Comediantul a trecut printr-un divorţ dureros, iar recent a dezvăluit că nu înţelege cum cei doi foşti iubiţi reuşesc să lucreze împreună.

Mai mult, juratul de la iUmor l-a compatimit pe prietenul lui, Cuza, asta pentru că trebuie să împartă platoul de filmare cu fosta lui iubită, lucru de neconceput în opinia lui.

„Mie cel mai greu mi se pare… Cuza. Să lucrezi cu fosta gagică e greu. Și dimineața, la prima oră, să n-ai tu weekend, să n-ai viață și o mai vezi și pe aia… Maturi, nematuri… Hai seara, că o vezi seara… aia e, că ești obosit, nu mai ai chef, ți-ai făcut toate treburile și e și ea pe acolo! Dar dimineața, la prima oră, deschizi ochii și o vezi și pare că e în regulă! O vezi și pare că e în regulă… te termină de cap!’, a spus Cătălin Bordea în podcastul lui Speak.

Cum şi-a revenit Cătălin Bordea după divorţul de Livia

Juratul de la Antena 1 nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutor specializat. Şedinţele la psiholog l-au ajutat să se descopere şi să îşi rezolve problemele care îl măcinau de foarte mult timp.

De asemenea, actorul a mărturisit că prietenii săi au avut un rol foarte important în viața lui, după ce a fost înșelat de soție.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume: terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Deși în ultima perioadă viața lui a fost plină de greutăți, Cătălin Bordea are în continuare zâmbetul pe buze şi încearcă să îi binedispună pe toţi cei din jurul său. Spune că a luptat pentru a se pune pe picioare pentru că cei dragi au nevoie în continuare de el. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă