Cătălin Bordea a rupt tăcerea despre trădarea lui Spike: „Când aud că te mai și lauzi”

Publicat: 28 nov. 2023, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Bordea a fost invitat recent în podcastul lui Speak, acolo unde a făcut dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut, după divorţul de Livia. De parcă nu ar fi fost de ajuns că pierduse femeia pe care o iubea, comediantul a mai primit o lovitură chiar din partea acesteia. CANCAN.RO a făcut publice imagini în care bruneta apare în ipostaze tandre alături de Spike, un prieten bun al fostului cuplu. Lucrurile în viaţa actorului s-au mai liniştit în ultima vreme, dar chiar şi acum îi este foarte greu să vorbească despre cele întâmplate.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat de comun acord, la notar. Bruneta a fost cea care şi-a dorit separarea din cauza faptului că, spunea ea, „nu se mai regăsea”. Fostul ei partener a făcut tot ce a putut pentru a-şi salva căsnicia, dar toate efoturile lui au fost în zadar. Actuala iubită a lui Spike îşi dorea altceva. Iar ulterior şi pentru comediant lucrurile au fost clare.

Spike s-a lăudat prietenilor că are o relaţie cu Livia

Cătălin Bordea a recunoscut faptul că au existat anumite dubii în ceea ce îi priveşte pe cei doi, ba mai mult şi-a întrebat la momentul respectiv soţia dacă are vreo legătură cu Spike. Livia ar fi negat, dar adevărul era cu totul altul. Mai mult, povesteşte actorul, bunul său prieten începuse să se laude cu „reuşita” lui şi pe la apropiaţi.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Cătălin Bordea, dezamăgit de omul pe care îl considera „frate”

Cu ochii în lacrimi, Cătălin Bordea a dezvăluit că este extrem de dezamăgit de omul pe care l-a considerat „fratele său” şi pe care l-a ajutat în multe momente grele.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.

Eu nu am știut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deși am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai declarat Cătălin Bordea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 nov. 2023, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă