Cât de mândră e Magda Ciumac de fiul său de 16 ani și cum arată viața ei acum: “Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”

Publicat: 31 iul. 2022, 11:37 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Magda Ciumac e o femeie împlinită la cei 38 de ani. Este și mamă și tată pentru fiul ei de 16 ani, Alexander, pe care îl are cu Tolea Ciumac. Îi merge bine acum, se simte iubită și fericită, călătorește mult și a povestit pentru Ciao.ro că nu duce deloc lipsă de invidioși.

Magda, ești o răsfățată! Ziua ta te-a prins la Madrid! Cum a fost! Ce cadouri ai primit de la fiul tău? Dar de la iubitul tău?

Da, am împlinit pe 16 iunie, 38 de ani! Am fost la Madrid! Mama mea, Dumnezeu să o ierte, are un frate acolo. A fost foarte emoționant să-i revăd!  Nu i-am mai văzut din 8.04.2019, de la înmormântarea mamei! Când vorbea cu mine, unchiul meu, aveam impresia că-mi vorbește mama!  Am primit multe cadouri: genți, parfumuri, bijuterii…dar nimic nu poate înlocui emoțiile mele! Niciodată! Fiul meu, Alexander, mi-a cumpărat un rucsac și o paletă de farduri. Al meu, 101 trandafiri și diferite cadouri! Dar cel mai mult: iubire, înțelegere, încredere și siguranță!

Te-ai întors apoi în țară! Nu mai locuiești în Italia? Cum îți merge acum pe toate planurile?

Am reveni acum 1 an jumate din Italia! Nu mă regăseam acolo! Unde nu mă regăsesc, pot sta și în lux, plec! Mă simt foarte bine la casa mea, lângă familia mea și atunci când ești iubit, ești împlinit!

Personal cum ești, cât de îndrăgostită?

Sunt o femeie foarte fericită, împlinită și respectată! Oricum, mila o primești gratis! Invidia trebuie să ți-o câștigi singur! Și slavă cerului, nu duc lipsă de invidioși!

Ce îți mai dorești pentru tine?

Îmi doresc sănătate și să fie bine cei dragi! Iar dacă există miracole: să mai petrec o zi cu mama! Îmi lipsește tare mult!

Ai fost recent în Grecia, într-o frumoasă vacanță la Santorini! Ai viața pe care ai visat o dintotdeauna?

Da! Acum mă aflu pe insulă! Am mai fost! Am revenit pentru că mă regăsesc aici…

Arăți foarte bine! Urmezi un regim anume sau cum ai grijă de tine?

Arăt cum arăt! Am și eu celulită, defecte, calități dar, da! La 38 de ani și un băiat de 16 ani, mă simt bine! La urma urmei nu contează cum arătam ci cum trăim și ce lăsăm în urma noastră! Mă caracterizează bunătatea și cu asta poate sunt mai plăcută ori mai invidiată de unii!

Cât de împlinită ești acum, la 38 de ani, cu tot ce ai  și ai făcut până la această vârstă?

Sunt foarte împlinită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot!

Ce obiective mai ai de îndeplinit?

Să-l susțin pe fiul meu, Alexander, să ajungă în L.A.! Este visul lui! Iar eu sunt fericită doar dacă îmi văd copilul fericit!

Cum este fiul tău? Ce relație aveți acum împreună?

Alexander este minunat! Nu o spun doar că este fiul meu! A terminat clasa a10-a.

El mai ține legătura cu tatăl lui? Îi lipsește?

Nu ține legătura cu tatăl lui! Dar nu că nu l-am lăsat ori nu a vrut… Așa a fost să fie! Oricum, ca tată, dacă îți cauți doar de 4 ori în 16 ani copilul, nu îl susții material și moral, nu poți fi numit tată! Oricum îi dorim sănătate! Este omul care m-a iubit și l-am iubit! Am rămas cu ce este mai de preț: copilul! Asta contează!

Ți-ai mai dori încă un copil? Ai mai avea răbdare?

Nu este vorba de răbdare! Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată! Dacă așa o vrea Dumnezeu, de ce să nu accept ceea ce-mi oferă viața!? Știe EL, Dumnezeu, de ce îți ia și de ce îți dă, nu? Deci, iubire și curaj există!

Atunci când nu te plimbi și nu ești în vacanțe, cum îți umplii timpul?

Când nu sunt în vacanțe, mă ocup de casă, copil și tot ce trebuie! Sunt foarte responsabilă și perfecționistă.

Cât de mulți te-ai schimbat în toți acești ani în care te-ai ținut departe de TV?

Nu m-am schimbat! Iau viața ca atare! Cu bune și rele! Sufletul să rămână același și este ok!

Care este cel mai mare regret al tău? Dacă există!

Cel mai mare regret al meu este că nu o mai am pe mama! Nu știu cum de trăiesc toți cei care fac atâtea rele și nu lasă Dumnezeu un om minunat, ca mama! În rest, alte regrete? Că sunt prea bună cu persoanele de nimic! Încerc să înțeleg mereu pe oricine! În timp mi-am dat seama că nu merită nimeni timpul meu, că oamenii nu pot fi schimbați dacă nu vor și ei! Prea multă atenție și timp pierdut pentru oameni de nimic!

De ce îți este cel mai mult teamă sau care este cea mai mare frică a ta?

Cea mai mare teamă a mea este să nu pățească cei dragi ceva! Îmi este teamă să nu plece și tata la mama, a avut un infarct anul trecut, pe 8 Iunie! Și a fost operat pe 16, chiar de ziua mea! Iar mama a murit pe 8 aprilie și a fost înmormântată pe 10, de ziua lui tata.

 

 

 

 

Publicat: 31 iul. 2022, 11:37 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Pe aceeași temă