Cât de „dotat” este soţul Oanei Zăvoranu. Vedeta a făcut dezvăluiri picante

Publicat: 12 Dec. 2019, 14:30 Vedete

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Chiar dacă au trecut şi prin momente dificile, cei doi au ştiut cum să treacă peste, iar în acest moment au o căsnicie fericită, așa cum și-au dorit.

Oana Zăvoranu își laudă partenerul de viață ori de câte ori are ocazia, iar când a venit vorba despre detalii din viața personală, vedeta nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume.

Cu sinceritatea caracteristică, Oana a dezvăluit câteva detalii picante din intimitate, în cadrul unui interviu, care l-au făcut pe Alex Ashraf să plece din fața camerelor.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit Spynews.ro

„Pot să plec din emisiune?”, a continuat Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu a vorbit sincer despre mariajul cu Alex Ashraf

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste.

Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut. Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara.

A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test.

A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow’. Este un bărbat unul la un milion. lex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este.

Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii… de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele” a spus Oana, potrivit Viva!.

Publicat: 12 Dec. 2019, 14:30 Vedete
Pe aceeași temă