Cât costă să mănânci la restaurantul lui Virgil Ianțu! Meniul este pe toate gusturile.
Virgil Ianțu a adus în casele oamenilor cele mai haioase povești și „perle” spuse de cei mici, în emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Și nu numai! A fost și gazda show-urilor care au avut un succes colosal: ”Vrei să fii milionar” și ”Big Brother”. Acum, însă, a decis să se lanseze în afaceri!
Meniul de la restaurantul lui Virgil Ianțu
arifele reflectă filosofia restaurantului, cu preparate gătite lent și ingrediente naturale, la un nivel premium. Iată câteva exemple din meniu:
Supe
- Consome de Pui – 39 RON
- Cipolla Umbrata – 43 RON
- Cacciucco Pescatore – 79 RON
Salate
- Frunze Vii – 65 RON
- Tomata Afumată – 53 RON
- Panzanella No Waste – 44 RON
- Salată cu Caracatiță „Mare & Grădină” – 59 RON
Paste
- Rigatoni Amatriciana Nouă – 65 RON
- Risotto Mare e Monti – 79 RON
- Paccheri Mare Nostrum – 79 RON
Pește
- Creveți Argentina la Jar – 69 RON
- Limbă de Mare – 125 RON
- Spiedini Calamari – 71 RON
Carne
- Burger Artizanal – „Mortadella & Umami” – 95 RON
- Pulpă de Pui Maturată – „Caesar Reinterpretat” – 79 RON
- Piept de Rață Maturat „Dulce & Acid” – 95 RON
- Piept de Pui – „Praz & Sos A la Greque” – 74 RON
Preparatele pentru Copii
- Burger Kids – „Mini Gourmet” – 65 RON
- Spaghetti Cherry – „Pasta Bambini” – 55 RON
- Consome de Pui cu Tagliolini de Casă – 39 RON
- Sandwich cu Pui Prăjit – „Crispy Brioșă” – 44 RON
Garnituri
- Piure de Cartofi – 24 RON
- Cartofi Prăjiți cu Condimentul Casei – 25 RON
- Salată Română – 25 RON
- Broccolini cu Usturoi Confiat și Lămâie – 45 RON
- Cartofi Copți cu Parmezan, Trufe și Ceapă Verde – 27 RON
- Conopidă la Jar cu Salvie și Provolone – 27 RON
Pizza
- Focaccia cu oregano – 20 RON
- Focaccia cu usturoi – 22 RON
- Pizza Margherita – 49 RON
- Pizza Diavola – 59 RON
- Pizza Vegetariană – 55 RON
- Pizza Ton – 59 RON
Concluzie
Restaurantul lui Virgil Ianțu oferă o experiență gastronomică unică, punând accent pe preparate artizanale din ingrediente locale, la prețuri premium. Aceasta subliniază angajamentul său față de sustenabilitate și respectul pentru tradițiile culinare.
foto: social media
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...