Cât costă o porție de mici cu cartofi prăjiți în Mamaia 2022

Publicat: 06 iun. 2022, 13:41 Autor: Camelia News
Cât costă o porție de mici cu cartofi prăjiți în Mamaia 2022

Cât costă o porție de mici cu cartofi prăjiți în Mamaia 2022. O vacanță pe litoralul românesc a ajuns să rivalizeze cu una petrecută într-o stațiune exotică, ba chiar în România trebuie să scoți bani mai multi pe cazare și mâncare, asta dacă vrei sa te simți bine și să ai parte de confort.

Cât costă o porție de mici cu cartofi prăjiți în Mamaia 2022. Dacă totuși ai ajuns în vacanță pe litoral şi îţi doreşti să te răsfeţi cu preparate culinare delicioase, trebuie să fii pregătiti să scoţi din buzunar destul de mulţi bani.

De exemplu, dacă îţi doreşti o porţie neaoşă de mici cu muştar şi cartofi prăjiţi, trebuie să pregăteşti sume destul de mari. Micii au ajuns să coste la bucată aproape cât o caserolă întreagă, pe litoral, în Mamaia. De exemplu, un mic costă 8 lei, adică 32 de lei o porție de patru bucăți. Dacă mai adaugi şi o porţie de cartofi, între 10 şi 15 lei, plus muştarul aferent (2 lei) și o bere, ajungi lejer la 50 de lei porția de mici cu bere.

Iar dacă mai adăugăm și bacșișul de 10%, la o nota de 55 de lei, mică plăcere estivală costă cel puţin 60 de lei. Nu mai calculăm şi faptul că ai ieşit la masă cu iubita, soţia, copii sau soacra.

Prețurile au explodat! Cât costă trei mese pe zi în Mamaia

Cât costă o porție de mici cu cartofi prăjiți în Mamaia 2022. Un sejur în Mamaia, stațiunea cea mai căutaă de pe litoralul românesc, îți poate scoate din buzunar o sumă deloc de neglijat. Pe lângă cazarea deloc ieftină, trei mese pe zi își pot afecta serios bugetul.

Micul dejun în Mamaia poate varia, în ceea ce privește prețul, între 25-45 lei, în funcție de localul la care alegi să savurezi prima masă a zilei. Dacă mai vrei și o cafea, poți scoate din buzunar chiar și 50 de lei.

Pentru două feluri de mâncare + o băutură răcoritoare la prânz, poți scoate din buzunar, peste și 100 de lei. Dacă mai vrei să savurezi și o gustare pe parcursul zilei, îți mai golești portofelul de cel puțin 25-40 de lei. Cina nu este nici ea ieftină, căci prețul poate ajunge, de asemenea, tot la 100 de lei. Practic, pentru 3 mese pe zi în stațiunea Mamaia, plus gustări, scoți din buzunar între 300-350 de lei.

Costinești, stațiunea preferată de tineri nu este mai ieftină! Pe plajă, un suc costă între 7 și 10 lei, o înghețată are cam același preț. Unde mai punem la socoleală prânzul și cina, care pot costa, pentru o singură persoană, chiar și 150 de lei. În total, pentru o zi de plajă în Costinești scoatem din buzunar între 300-400 de lei. Pentru cele 3 mese ale zilei, închirierea șezlongului de pe plajă, dar și răsfăț cu diverse gustări.

Publicat: 06 iun. 2022, 13:41 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă