Show interzis minorilor pe plaja bogaților din Mamaia! O ”sirenă” brunetă și-a făcut zeci de selfieuri în poziții super provocatoare

Publicat: 13 iul. 2020, 11:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Odată cu vremea bună anunțată de specialiștii meteorologi pe litoral, oamenii și-au făcut rezervare la mare pentru un sejur de poveste! Dar ce te faci atunci când prin fața ochilor trece o brunetă foarte HOT!?

De mai bine de două săptămâni, litoralul este plin cu oameni! Coloane de mașini s-au format în drum spre mare, mulți dintre români făcându-și rezervare din timp pentru a prinde ”un loc bun”. Totuși, concediul în timp de pandemie parcă nu e ”concediu”, spun unii români, dar totuși plajele din România sunt pline. Chiar și vedetele și-au luat inima în dinți și au dat o fugă până la mare ca să se scalde în razele fierbinți ale soarelui! Dar unde mai pui că ”nimic nu-i sperie pe români”? Au uitat de distanțarea fizică și de protejarea în calea virusului venit din China și se bucură de fiecare zi liberă la mare.

Paparazzi Ciao.ro au surprins o brunetă frumușică pe plaja bogaților din Mamaia în timp ce își făcea zeci de selfie-uri în poziții incitante și provocatoare. Cu formele la vedere, îmbrăcată într-un costum de baie negru, dar sexy, brunețica se ”joacă” cu telefonul în văzul tuturor!

Ba chiar și prietena ei, care stă pe șezlong, tolănită la soare, îi oferă ”indicații” la capitolul ”poziții” pentru ca fotografiile să iasă perfecte, iar bruneta să se bucure la maximum de experiența de la mare. Se întoarce cu spatele, se întoarce cu fața, stă în poziții provocatoare, cu părul desprins, punându-și în valoare picioarele și silueta, iar tânăra nu se lasă deloc doborâtă de căldura infernală de la mare! ”Sirena”  brunețică de la malul mării a oferit un show în văzul tuturor care ar fi putut ”îngenunchea” orice bărbat în fața ei!

Publicat: 13 iul. 2020, 11:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă