Cat castiga Brigitte Pastrama lunar! Suma este colosala

Publicat: 22 Jun. 2019, 15:25 News 3

Vedeta a decis sa faca public si sa spuna cat castiga in fiecare luna. Nu o duce deloc rau.

Cat castiga Brigitte Pastrama lunar! Bruneta a decis sa fie transparenta cu fanii sai si sa faca public veniturile sale lunare, fiind vorba de 15.000 de euro pe luna.

„Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele, sunt proprietară a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara,pe care eu și fiul meu le-am moștenit, de la primul meu soț, la vârsta de 26 de ani.

Cat castiga Brigitte Pastrama lunar

Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat!

În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două bussinesuri: Magic Castle București unde sunt asociat unic și o firmă de logistică și avocatură, cu care dacă îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată.

Și pe litoral la Mamaia dețin și un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000€ nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se află exact în zona de cluburi Loft și Nuba.

Mi-am făcut această mică descriere în caz că vreo rapandulă ieftină și frustrată mai are de gând să îmi pronunțe numele sau să se compare cu mine.”, a spus Brigitte Sfat pe contul ei de socializare.

Publicat: 22 Jun. 2019, 15:25 News 3
Pe aceeași temă