EXCLUSIV | Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, totul despre relația actuală cu tatăl ei: „Au fost perioade bune, dar și mai puțin bune”

Publicat: 26 mai 2023, 17:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Liviu Vârciu are cu ce să se mândrească! Carmina, fiica lui de 21 de ani, a crescut și s-a maturizat frumos! Tatăl și fiica se înțeleg de minune, iar Carmina are numai cuvinte de laudă pentru părinții ei. Mai mult decât atât, frumoasa brunetă pregătește un super proiect care are legătură și cu celebrul ei tată. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu este independentă, lucrează de la 17 ani și s-a mutat deja de un an în București, mai ales că tatăl ei a fost generos și i-a făcut cadou un apartament în Capitală.

Carmina, tocmai ce ai împlinit 21 ani! Cum te simți? 

Sincer, mă simt foarte bine. Mă simt recunoscătoare și de abia aștept să văd ce aventuri îmi mai pregătește viața.

Ce îți dorești de acum încolo pentru tine?

Pe primul loc vine sănătatea, apoi îmi doresc să ajung acolo unde mi-am propus, acolo unde visam să ajung de pe vremea când aveam 4 ani.

Pentru o tânăra de 21 de ani, care are lumea la picioare, cât de cu capul pe umeri și responsabilă ești?

Aș spune că e prea mult metafora “are lumea la picioare”, dar da, pot spune că am fost binecuvântată cu niște părinți minunați, cu o mamă eroină, extraordinară care pe lângă mamă este și o femeie incredibilă, și cu un tată grijuliu și protector. Ce pot spune mai mult, am niște părinți pe care îi iubesc și dacă ar fi să mă iau după vorba aceea “părinții ni-i alegem”, înseamă că eu am ales mai mult decât perfect. De responsabilă, chiar mă bucur că am devenit cu mult mai responsabilă decât eram mai demult. Iar cu capul pe umeri pot spune că am fost aproape mereu. Nu sunt ușor influențabilă și greu mă las păcălită de ceva sau cineva, deși uneori aparențele înșeală.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, totul despre relația actuală cu tatăl ei

Cât de mult te-a schimbat viața din Bucureșți? De cât timp te-ai mutat în Capitală? 

M-am mutat în București de aproximativ un an, un an în care m-am maturizat enorm de mult. Un an care m-a supus la multe încercări peste care am trecut cu brio. Și oricât de mult nu credeam că voi spune asta înainte, am început să mă obișnuiesc în Capitală.

Ești creator de conținut! Cât de mult timp dedici online-ului și ce îți dorești să faci pe mai departe în acest domeniu?

Ador, ador și iar ador, să creez conținut, cu toate că am lăsat-o mai moale ultimele luni, am început de ceva timp să îmi reiau activitatea în online, și tind să cred că mă descurc destul de bine. Încerc mereu să vin cu idei noi ca să nu îi plictisesc, iar în următoarea perioadă o să urmeze un val de activități super aglomerat. Sunt chiar fericită pentru că am niște oameni minunați alături care mă susțin și mă urmăresc, ceea ce mă face să le fiu recunoscătoare. Părerea mea e că ei au un rol important în viața fiecărui creator de conținut. Iar eu le mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și de acum încolo.

Cât de mult te susțin părinții tăi în toate demersurile tale?

Părinții mei, (în special mami) sunt foarte răbdători cu mine și indiferent pe ce drum aș alege să merg, ei m-ar susține necondiționat. Sunt foarte “supportive”.

„Au fost perioade bune, dar și mai puțin bune”

Știu că ești mai apropiată de mama ta! Cum este relația voastră?

După cum am specificat mai sus, mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea.

Dar cu tatăl tău, Liviu Vârciu? Cât de des vă întâlniți și care este cel mai de preț sfat pe care ți l-a dat el în acești 21 de ani?

Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, am ajuns să ne înțelegem foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe facetime și ne povestim demersul zilei.

Cât de bine vă înțelegeți? Cum îți place să definești relația voastră de tată-fiică?

Mereu am susținut ideea că parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine.

Tatăl tău ți-a făcut cadou un apartament în Bucureșți! Locuiești singură deocamdată?

Da. Am fost foarte fericită pentru că mereu mi-am dorit să stau singură, să îmi amenajez casa așa cum vreau eu, iar el m-a ajutat să îmi îndeplinesc acest vis. Nu locuiesc chiar singură, mai am un peștișor de companie cu mine, suntem doar noi.

„Uneori în viață mai crezi și că tot ce zboară se mănâncă”

Cine te-a dezamăgit cel mai mult până acum și de ce?

Uneori în viață mai crezi și că tot ce zboară se mănâncă, iar eu am crezut asta mult timp când eram mai mică. Cele mai multe dezamăgiri le-am avut din partea prietenilor. Am crezut în oamenii în care nu trebuia să cred și asta a fost una din cele mai mari dezamăgiri, pentru că eram ca o carte deschisă cu persoanele greșite, și până să îmi dau seama, greșeam că eram așa. Dar acum, abia de mai îi las să “citească” un capitol din viața mea. Am 3 prieteni de încredere, prieteni cu care am copilărit și care au un rol important în viața mea. Restul sunt doar amici sau cunoștințe.

Presupun că băieții roiesc în jurul tău! Cât de pretențioasă ești în acest sens și cât de atentă?

Nu prea îmi bat capul cu acest subiect, având în vedere faptul că am o relație frumoasă de foarte multă vreme. Dar prefer ca acest subiect să îl țin doar pentru mine. Nu vreau să fac public nimic ce are legătură cu asta, pentru că e colțul meu de intimitate, care nu trebuie să fie expus.

De când nu te mai întrețin părinții? Știu că muncești și ești foarte conștiincioasă, pe picioarele tale!

În continuare mă mai ajută material, dacă am nevoie. Dar eu am început să îmi câștig primii bani la vârsta de 17 ani când am avut o mică afacere. Iar după aceea am lucrat și am avut noroc să știu să gândesc cum să fac să îmi fie bine pe planul acesta.

Ce proiect pregătește fiica lui Liviu Vârciu

Pregătești un proiect nou! Este cumva vorba despre muzică? Te tentează? Ți-ar plăcea să te lansezi în muzică? Ai voce? Ți-ai dori un proiect muzical sau să cânți o piesă cu tatăl tău?

Sunt foarte entuziasmată în ceea ce privește acest subiect, pentru că abia aștept să dau culoare acestei dorințe, în urma unor lecții de canto și susținerea multor oameni. De ce nu ? Poate o să scoatem o piesă împreuna, ar fi mișto.

Pentru ce ești recunoscătoare?

Nu există lucru pentru care să nu fiu recunoscătoare. În primul rând pentru mama și tata, pentru prieteni și apropiați, dar mai ales pentru sănătate. Mă trezesc dimineața mulțumind pentru tot ceea ce am și mă culc rugându-mă, din nou mulțumind pentru tot.

Publicat: 26 mai 2023, 17:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×