Carmen Tănase, adevărul despre relația cu singurul ei fiu: ”L-am lăsat să facă ce-și dorește și…”

Publicat: 01 Nov. 2020, 11:16 Vedete
Carmen Tănase, adevărul despre relația cu singurul ei fiu: ”L-am lăsat să facă ce-și dorește și…”

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a ales întotdeauna să apară în fața publicului său prin activitatea sa profesională și mai puțin cu cea personală. Recent însă, celebra actriță a spus adevărul desprerelația cu singurul ei fiu.

Carmen Tănase are un singur fiu de care a stat departe în ultimii ani. Băiatul artistei s-a întors în țară odată cu instalarea pandemiei, iar actrița este tare fericită datorită acestui lucru.

”Băiatul a venit în țară. Nu stăm împreună, ne despart câteva străzi, dar e destul de confortabil că ne putem vedea oricând. Unii ar spune că sunt o mama rea, în sensul că sunt mult mai posesivă, grijulie și foarte apropiată de băiatul meu. Alții nu spun asta, pentru că eu am încercat să prietenă cu băiatul meu și am și reușit. L-am lăsat să facă ce-și dorește și să și aleagă singur drumul și bine a făcut. Ne spunem orice, ne certăm, dar vorbim ca între prieteni, cu ”bă”, cu de astea. Și acum aș vrea, pentru că-mi plac foarte mult copiii, să mă văd și-n ipostaza de bunică. Depinde de vremuri, poate o să și am un nepoțel”, a spus Carmen Tănase în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Actrița a dezvăluit totodată că abia așteaptă să își strângă în brațe nepoții, dar a vorbit și despre marea ei iubire, care s-a sfârșit mult prea devreme, din cauza unei boli crunte.

”Oamenii iubesc de mai multe ori, dar doar câțiva sau unul singur rămâne „acela” până la sfârșit. Sigur că noi, eu și Țucu, nu am avut un sfârșit firesc și atunci, când ceva se rupe brusc, probabil ai impresia că aia a fost iubirea vieții tale. A fost scurt și concentrat, boala lui ne-a legat foarte mult”, a mai menționat celebra actrița.

Publicat: 01 Nov. 2020, 11:16 Vedete
Pe aceeași temă