Carmen Tănase, reacție furibundă din cauza facturilor uriașe la lumină: ”Este o crimă!”

Publicat: 17 Jan. 2022, 12:23 Vedete

Actrița Carmen Tănase s-a dezlănțuit împotriva guvernanților care au permis liberalizarea pieței de energie. E a folosit termeni duri pentru a compara situația în care se află mulți români care nu-și permit să plătească facturile. 

Invitată în cadrul unei emisiuni la Antena 3, Carmen Tănase s-a declarat revoltată față de liberalizarea pieței de energie.  „Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă”, este de părere actrița.

Ea a oferit exemplul mamei sale, care se află într-o situație imposibilă de a plăti o astfel de factură. Pentru că pensia ei este prea mică pentru a susține o astfel de cheltuială.

Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine. Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba.

Carmen Tănase: ”Mămăliga o să explodeze!”

Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze. Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a spus actrița.

Actrița susține că ar fi găsit o soluție salvatoare pentru români.

Soluție acum în clipa aceasta nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați.

Deci dacă am fi uniți am avea o soluție. Până nu suntem uniți și până ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neştirbi, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinați sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți, nu o să se rezolve absolut nimic. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală, atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”.

Publicat: 17 Jan. 2022, 12:23 Vedete
Pe aceeași temă