Carmen Harra, previziune sumbră despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian: ”Exact cum a fost la Andreea Bălan cu George Burcea”

Publicat: 08 nov. 2023, 10:48 Autor: Alina Nistor Vedete

Carmen Harra a făcut o previziune sumbră despre relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. Celebra prezicătoare nu vede cu ochi buni povestea lor de dragoste.

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus ADIO după 5 ani de relație. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi aveau planuri să ajungă în fața altarului. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură. După separare, artista și-a găsit liniștea în brațele lui Anghel Damian. El este regizorul și scenaristul serialului Clanul de la Pro TV, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună.

Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste este una demnă de filme. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și că și-a întâlnit sufletul pereche.

„Eu așa zic (n. red. Anghel Damian e iubirea vieții ei), e cu certitudine, dar nu vreau să par nebună. A fost pentru prima dată când m-a luat așa prin învăluire, nu am știut ce întâmplă. El e diferit, am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, un bărbat care domină fără să mă domine și totul a plecat de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug, a fost straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta din frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă și asta”, a mărturisit Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Carmen Harra, previziune sumbră

În ciuda faptului că se iubesc și au un copil împreună, Carmen Harra nu vede cu ochi buni această relație dintre Theo Rose și Anghel Damian. Celebra prezicătoare spune că situația stă exact ca în cazul relației pe care a avut-o Andreea Bălan cu George Burcea.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, spunea Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 08 nov. 2023, 10:48 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă