Carmen Harra, previziune cutremurătoare: „Apare o altă nenorocire care ne sperie”

Publicat: 06 iun. 2022, 13:29 Autor: Camelia News

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra vorbește despre variola maimuței şi despre provocările pe care suntem obligați să le depășim cu teama producerii unui război nuclear.

Carmen Harra previziune cutremurătoare. Previziunile făcute la începutul anului s-au adeverit. Iată ce ar putea urma în opinia lui Carmen Harra.

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat.

”Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, a declarat clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra previziune cutremurătoare. Ce spune Carmen Harra despre războiul din Ucraina, care a trecut deja de 100 de zile

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică. Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra previziune cutremurătoare.  La începutul anului Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.

Publicat: 06 iun. 2022, 13:29 Autor: Camelia News
Pe aceeași temă