Carmen de la Salciua, photoshop rusinos! Cum isi minte fanii de pe Facebook

Publicat: 18 Jan. 2019, 15:53 News 3

Ochiul vigilent al fanilor au scanat mai multe imagini de tip selfie pe care cantareata de muzica populara le pune pe Facebook.

Din nefericire, a iesit la iveala un adevar urat. Carmen de la Salciua minte cu un photoshop rusinos! Artista este nemultumita de dimensiunea bustului cu care Mama Natura a inzestrat-o. In loc sa dea fuga in cabinetul esteticianului sa repare problema, isi modifica pozele.

Nu ca ar fi ceva gresit in a iti modifica imaginile, dar nu sa minti asa rusinos. In cele doua poze din galeria foto se observa cu ochiul liber cat de mult isi ‘trage’ de sani pentru a parea mai mari. Imaginea din fundal este clar deformata de aplicatia pe care Carmen de la Salciua o foloseste.

Carmen de la Salciua, photoshop rusinos!

Una dintre cele mai iubite artiste din muzica populara si de petrecere. Artista are o pasiune pentru ceasurile de lux, iar recent s-a afisat cu o bijuterie de cateva mii de euro la încheietură. In plus, anul trecut, de Craciun, Carmen de la Salciua s-a laudat pe Facebook cu o masina noua. E vorba de un Mercedes de cateva mii de euro, rox ca o bomboana.

Publicat: 18 Jan. 2019, 15:53 News 3
Pe aceeași temă