Carla Suarez Navarro este bolnavă de cancer. Ce mesaj i-a transmis Simona Halep

Publicat: 02 Sep. 2020, 09:14 Vedete
Carla Suarez Navarro este bolnavă de cancer. Ce mesaj i-a transmis Simona Halep

Veste dramatică pentru fanii tenisului. Fosta ocupantă a locului 6 în lume în 2015, spaniola Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic. Sportiva va face chimioterapie în următoarele 6 luni.

”Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni”, a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

Jucătoarea de tenis nu va mai concura în acest sezon, retrăgându-se de la Roma şi Roland Garros. ”Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicului zilnic, lăsând orice altă activitate pe planul doi”, a adăugat Carla.

Simona Halep: „Sunt atât de șocată și tristă”

Simona Halep, care este prietenă cu jucătoarea spaniolă, s-a arătat şocată după ce a aflalt despre boala prin care trece Navarro. „Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Carla Suarez Navarro, locul 71-a WTA, anunţase în decembrie 2019 că acest sezon va fi ultimul din cariera ei. În anul 2016, tenismena a ocupat locul şase mondial, cea mai bună clasare din cariera ei şi are în plamares două titluri la individual – Oeiras (2014) şi Doha (2016).

Publicat: 02 Sep. 2020, 09:14 Vedete
Pe aceeași temă