Care este regretul Lorei. Anul trecut, mama ei a murit: ”Nu am mai avut timp să…”

Publicat: 17 Jun. 2021, 14:58 Vedete

Anul trecut, Lora a traversat o perioadă neagră în viața ei, după ce mama sa a murit. Recent, în cadrul unui interviu, cântăreața a mărturisit care este cel mai mare regret al ei.

Artista Lora a fost întrebată care este cel mai mare regret al său. Aceasta și-a pierdut mama anul trecut, cauza fiind o boală cumplită. Foarte mult timp, Lora a avut o perioadă neagră în viața ei.

„Că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea”, a marturisit artista Lora.

De asemenea, artista a mărturisit care a fost cea mai mare fericire pe care a simțit-o: „La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele”, a spus Lora pentru revista Viva.

Adevăratul motiv pentru care Lora nu mai prezintă emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV

Timp de 5 luni, Lora a fost alături de Cove în emisiunea ”Vorbește lumea”. Cei doi au făcut o echipă extrem de apreciată, însă artista a decis că este momentul să se retragă.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului „Pup-o, mă 2”. Povestea „Vorbește Lumea” merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 17 Jun. 2021, 14:58 Vedete
Pe aceeași temă